Oldal frissítése

KOCOSTAR Lip Mask Mint Jar 46 g

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KOCOSTAR Lip Mask Mint Jar 46 g

A koreai Kocostar márkának köszönhetően kivételes gondoskodást kaphatnak ajkaid a Lip Mask Mint Jar által. Ez az ajakmaszk frissíti és megnyugtatja a száraz és kirepedt ajkakat, miközben puha és rugalmas lesz tőle a bőr. A Lip Mask Mint Jar vonzó, világos türkiz színű, ajak alakú csomagolással rendelkezik és 20 hidrogélszeletet tartalmaz. A maszk zöldtea kivonatokat és mentaleveleket tartalmaz, hogy hívogatóvá varázsolják ajkaid.

A KOCOSTAR Lip Mask Mint Jar ajakmaszk főbb jellemzői

  • Tápláló és frissítő ajakmaszk
    A Mint Jar ajakmaszk megnyugtatja a száraz és kirepedezett ajkakat
    Az ajkai puhák és rugalmasak lesznek
    Mentalevél és zöld tea tápláló kivonataival dúsított hidrogélszeletek
    A maszk ívei jól tapadnak az ajkaidhoz, így a felhelyezése után is zavartalanul tevékenykedhetsz
    A maszk mellbimbókra, vagy kisebb borotválkozási karcolásokra is alkalmazható nyugtató és extra hidratáció érdekében
    A Kocostar maszk vonzó csomagolásban 20 darab ívet tartalmaz
    Cruelty free - a terméket és az alkalmazott összetevőket állatokon nem tesztelték

Használat:
A mellékelt spatula segítségével távolíts el egy fóliát, majd helyezd a maszkot a tiszta és száraz ajkakra. Hagyd hatni 10 percig, utána távolítsd el. A maszk ívek egyszer használatosak.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua Gum, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Allantoin, Chlorphenesin, Panthenol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, PEG-60Hydrogenated Castor Oil, Titanium Dioxide (Cl 77891), Butylene Glycol, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Agar, Glucose, Potassium Chloride, Disodium EDTA, Ultramarine (Cl 77007), Chromium Oxide Greens, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, 1,2-Hexanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus / Soybean Ferment Extract, Maltodextrin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower / Leaf Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Freesia Refracta Extract, Hydrolyzed Coral


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Tömeg

Tömeg 46 g (0,05 kg)

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrnyugtató

Hatás

Hatás Regeneráló

Íz és illat

Íz Menta
Kód:  KSPL2592
Termékszám:  8809328321703

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15