Oldal frissítése

Kneipp Tusfürdő Téli ápolás 200 ml

1 990 Ft

Kneipp Tusfürdő Téli ápolás 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor szerezd be a jól ismert KNEIPP kíméletes tusfürdőjét. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: tápláló szer. Hogyha kedveled a vegán kozmetikumokat, akkor ez a tusfürdő biztosan tetszeni fog. Ez a tusfürdő teljes mértékben szilikon-mentes. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

Kneipp Tusfürdő Téli ápolás 200 ml tusfürdő legfőbb tulajdonságai

  • KNEIPP tusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és hidratált lesz
  • tápláló hatású
  • összetétel: szilikonmentes
  • vegán termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
  • max. űrtartalma: 200 ml

Összetétel

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate, Parfum (Fragrance), Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Limonene, Linalool, Geraniol, Citric Acid, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, PEG-14M, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide,Silica, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Tápláló
Specifikáció Vegán

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes
Kód:  SG1276
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233142302
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20