Oldal frissítése

KNEIPP tusfürdő Good Morning 200 ml

4,9 52 értékelés
Leárazás -15 %
1 440 Ft 1 690 Ft

KNEIPP tusfürdő Good Morning 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen fürdés után? Akkor szerezd be a jól ismert KNEIPP finom tusfürdőjét. Ez a minőségi tusfürdő telis-tele van a természetből származó értékes összetevőkkel. A flakonban kizárólag a tiszta természet egy darabját és egy teljesen organikus terméket kapsz. Ez a tusfürdő teljes mértékben szilikonmentes. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó, gondosan kiválasztott összetevők kivételes ápolást nyújtanak. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

KNEIPP tusfürdő Good Morning 200 ml tusfürdő fontosabb tulajdonságai

  • KNEIPP tusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • összetétele a következő: szilikonmentes és természetes összetevőjű
  • illóolajok a hatóanyagú
  • űrtartalma: 200 ml

Összetétel

Aqua (víz), Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Polysorbate 20, Citrus aurantifolia olaj (lime olaj), Ocimum Basilicum olaj (bazsalikomolaj), Citrus aurantium dulcis virágolaj (narancsvirágolaj), Citrus Limon gyümölcskivonat, Limonene, Linalool, Citral, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfüm (Fragrance), Glyceryl Oleate, Glicerin, PEG-18 gliceril-oleát/kokoát, Coco-Glucoside, PEG - 40, Szorbitán-peroleát, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 glicerin, Oleát/kokoát, Nátrium-klorid, Citromsav, Helianthus Annuus hibrid olaj (napraforgóolaj), Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Glycine Soja olaj, Tokoferol, CI 10020, CI 47005

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Környezetbarát

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Természetes összetevőjű
Kód:  SG1064
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233163529
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10