Oldal frissítése

KNEIPP tusfürdő As Soft As Velvet 200 ml

4,9 52 értékelés
Leárazás -15 %
1 520 Ft 1 790 Ft

KNEIPP tusfürdő As Soft As Velvet 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen minden fürdés és zuhanyzás után? Akkor vedd szemügyre a jól ismert KNEIPP finom tusfürdőjét. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: regeneráló és tápláló szer. Ez a megbízható tusfürdő telis-tele van a természetből származó kimagasló összetevőkkel. A flakonban a tiszta természet egy darabját és egy teljesen organikus terméket kapsz. A termék aktív hatóanyagai a következők: bambuszvaj és mandulaolaj. Ez a tusfürdő teljes mértékben szilikonmentes. Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó, gondosan kiválasztott összetevők kivételes ápolást nyújtanak. Kellemes ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

KNEIPP tusfürdő As Soft As Velvet 200 ml tusfürdő legfőbb jellemzői

  • KNEIPP tusfürdő segítségével a bőröd bársonyosan puha és hidratált lesz
  • regeneráló és tápláló hatása van
  • összetétele a következő: szilikonmentes és természetes összetevőjű
  • bambuszvaj és mandulaolaj a hatóanyagú
  • űrtartalma: 200 ml

Összetétel

Aqua (víz), Nátrium-lauril-szulfát, Glicerin, Coco-Glucoside, PEG - 40, Szorbitán-peroleát, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 gliceril-oleát/kokoát, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Prunus Armeniaca gyümölcskivonat (sárgabarack gyümölcskivonat), Sine Adipe Lac.., Sclerocarya Birrea magolaj (Marula olaj), Prunus Amygdalus Dulcis olaj (mandulaolaj), Simmondsia Chinensis magolaj (jojobaolaj), Butyrospermum Parkii vaj (shea vaj), Citrus aurantium dulcis héjolaj (narancshéjolaj), Citrus Nobilis héjolaj, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzil-alkohol, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfüm (Fragrance), Hydroxypropyl Methylcellulose, Nátrium-klorid, Citromsav, PEG - 14M, Nátrium-hidroxid, Silica, Glycine Soja olaj, Hidrogénezett pálma gliceridek citrát, Tocopherol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló, Tápláló
Specifikáció Környezetbarát

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Természetes összetevőjű
Kód:  SG1065
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233163550
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20