Oldal frissítése

KNEIPP Time to dreaming 400 ml

4,8 23 értékelés
2 890 Ft

KNEIPP Time to dreaming 400 ml

A KNEIPP édes álom 400 ml térfogatú fürdőhab kényezteti a bőrt és tökéletesen ellazít. Pihentető illata csodálatosan nyugtatja a testet és a lelket, és segít jobban aludni. Álmod nyugodt és minőségi lesz. A fürdőhab összetevői vanília kivonattal, levendulaolajjal és természetes, ápoló illóolajokkal dúsítottak, amelyek megóvják a bőrt a kiszáradástól, bársonyosan puhává és rugalmassá teszik. A KNEIPP édes álom fürdővel elfelejtheted az összes gondodat és a stresszt. Pihenj egy jót a fárasztó nap után, és élvezd a teljes kikapcsolódást és az egyedülálló érzéki élményt.
Hatóanyagok:

  • A természetes levendulaolaj ellazítja a testet és a lelket.
  • A vanília kivonat segít, hogy könnyeben elaludj.

Felhasználás:
A fürdővizedhez egy kupaknyi fürdőhabot adj hozzá, a víz 36-38 ° C- os legyen. A kellemes fürdőt 15-20 percig élvezd.
Összetevők:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Citric Acid, Tocopherol, CI 16255, CI 28440, CI 42090.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőhab

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Bőrnyugtató
Kozmetikum sorozat Levendulás
Kód:  SG519
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233119922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15