Oldal frissítése

KNEIPP Téli ápolás - 400ml

5 1 értékelés
3 090 Ft

KNEIPP Téli ápolás - 400ml

Szeretsz lazítani egy hosszú munkanap után? A kiváló KNEIPP habfürdő zavartalan ellazulást nyújt a forró vízzel teli kádban. Egy stresszes nap után a legjobb relaxáció lesz számodra. A habfürdő fő hatása a következőre irányul: relaxáló hatás. A termék aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: vanília kivonat. Ha szereted az ún. vegán kozmetikumokat, akkor ez a habfürdő tetszeni fog. A csomagolás 1 db KNEIPP márkájú, 400 ml-es fürdőhabot tartalmaz. Csak tégy belőle a vízbe és élvezd a pihentető kikapcsolódás pillanatát.

KNEIPP Téli ápolás - 400ml termék fő jellemzői

  • A nagyszerű KNEIPP fürdőhab kellemesebbé teszi a kádban töltött pillanatokat
  • Hatás: relaxáló
  • A készítmény aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: vanília kivonat
  • Vegán termék
  • A csomag egy darab fürdőhabot tartalmaz
  • KNEIPP fürdőhab maximális űrtartalma: 400 ml

Összetétel

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Parfum (Fragrance), PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Linalool, Geraniol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőhab

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Relaxáló
Specifikáció Vegán

A csomagban lévő darabok száma

Csomagban lévő darabok száma 1 db
Kód:  KSTE2982
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233145853
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10