Oldal frissítése

KNEIPP Repair & Prevent Ajakbalzsam

4,4 3 értékelés
2 690 Ft

KNEIPP Repair & Prevent Ajakbalzsam

Az ajkak ápolása nem csak a téli időszakban nagyon fontos. Gondoskodj megfelelően a védelemről a(z) KNEIPP ajakbalzsamával. Nagyon jól hidratál és óvja ajkaidat a kiszáradástól. Ez a regeneráló képességekkel rendelkező ajakápoló megnyugtatja a száraz, sérült ajkakat és visszaállítja azok eredeti puhaságát. A rendszeres ajakápolás vonzó megjelenést biztosít. A(z) KNEIPP Repair & Prevent Ajakbalzsam bambuszvaj, kamilla és citromfű összetevőben gazdag. Konkrétan, ez az ajakápoló egy természetes alapú kozmetikum. Ha inkább a vegán kozmetikumokat részesíted előnyben, akkor ez az ajakbalzsam tetszeni fog.

A(z) KNEIPP Repair & Prevent Ajakbalzsam ajakbalzsam főbb tulajdonságai

  • A balzsamnak hála ajkaid mindent megkapnak, amire csak szükségük van
  • Megakadályozza, hogy az ajkak kiszáradjanak és berepedezzenek
  • Regenerálja a száraz, érzékeny ajkakat
  • Nem csak táplálja az ajkakat, de hatékonyan ápolja is
  • Aktív összetevő: bambuszvaj, kamilla és citromfű
  • Illat: citrombalzsam
  • Természetes alapú kozmetikum
  • A vegán termékek közé sorolható

Összetétel

Rhus Verniciflua Peel Cera, Olea Europaea (olíva) gyümölcsolaj*, ButyrospermumParkii (Shea) vaj*, Cocos Nucifera (kókuszdió) olaj*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) magolaj*, Candelilla Cera, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Melissa Officinalis levélkivonat, Chamomilla Recutita Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjolaj, expresszálva, Citrus Limon (citrom) héjolaj, Limonene, Linalool, Citral, Benzyl Salicylate Geraniol, Parfüm (Fragrance), Tocopherol. | * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló, Ápoló

Tömeg

Tömeg 20 g (0,02 kg)

Íz és illat

Illat Citrombalzsam
Kód:  BALZ23
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233159003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15