Oldal frissítése

Kneipp Relaxing Body Wash 200 ml

4,9 51 értékelés
1 890 Ft

Kneipp Relaxing Body Wash 200 ml

A Kneipp levendula tusfürdőjét az egész testfelület tisztítására fejlesztették ki. A tusfürdő zselés állaga egy olyan balzsamra emlékeztet, amely gyengéden ápolja a bőrt és nyugtatja az elmét. Hatékonyan távolítja el a nap során rárakódott szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az elhalt hámsejteket. A bőr selymesen sima, tiszta és ragyogó lesz. Kényeztesse magát egy gyengéd tusfürdővel, amely felfrissíti testét és szellemét is!

Kneipp. Csak természetesen!

  • Hatóanyagai növényi eredetűek
  • Bőrbarát hatóanyagait az University Clinic bőrgyógyászai tesztelték
  • Tartósítószert nem tartalmaz, így nem okoz pl. allergiát
  • Paraffint, szilikont és egyéb környezetre káros ásványi olajokat nem tartalmaz
  • Természettudósok által kifejlesztve
  • Állatkísérlet-mentes termék
  • A Kneipp az állandó fejlődés támogatója

A tusfürdő természetes levendulaolajat tartalmaz, ami a forró vízzel elegyedve egyedülálló módon nyugtatja meg fáradt idegeit egy mozgalmas nap után. A természet erejével gondozza, táplálja és hidratálja bőrét. A tusfürdő illata, nemcsak bőrét, hanem fürdőszobáját is mesés illattal lepi el. Krémes textúrája egyedülálló módon puhítja és nyugtatja bőrét . A gazdag összetételű gél regenerálja a bőrt, és fiatalos megjelenést biztosít. Kényeztesse magát egy kellemes, pihentető élménnyel nap mint nap!

A cégről

A Kneipp egy német cég, amely 1891 óta a természetes kozmetikumok és étrend-kiegészítők - 100% növényi alapú fejlesztésére specializálódott. Alapítója Sebastian Kneipp, német pap, akinek holisztikus gondolkodásmódja áttöréssel bírt a természetes gyógymódok és a megelőző orvoslás kialakulásában. Kneipp egészséges életmód filozófiája szerint víznek, a gyógynövényeknek, az étrendnek, a testmozgásnak és a lelki egyensúlynak meghatározó szerepük van életünkben.

 

Paraméterek

Díjak

Díjak dTest

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Díj

Díjak dTest

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tömeg

Tömeg 200 g (0,2 kg)

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló
Specifikáció Bio, Környezetbarát, Toxinmentes, Natúr, Vegán

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes, Szulfátmentes, Természetes összetevőjű
Kód:  SG250
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233153933
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10