Oldal frissítése

KNEIPP Ligetszépe tusfürdő 200 ml

4,8 63 értékelés
2 590 Ft

KNEIPP Ligetszépe tusfürdő 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen minden fürdés és zuhanyzás után? Akkor próbáld ki a jól ismert KNEIPP gyengéd tusfürdőjét, amely az alábbi bőrtípusra alkalmazható: száraz. Összetételének köszönhetően az irritált vagy száraz bőrrel is könnyen megbirkózik. A tusfürdő fő hatása a következőre irányul: hidratáló szer. Amennyiben szereted az ún. vegán kozmetikumokat, akkor ez a tusfürdő le fog nyűgözni. Ligetszépe esszencia kínálata biztosan elvarázsol majd és élvezetesebbé teszi a mindennapi bőrápolási rutinodat. A tusfürdő aktív hatóanyagai a következők: bambuszvaj, mandulaolaj és ligetszépe olaj. Ez a tusfürdő teljes mértékben szilikon nélküli. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását, ráadásul az illata is gyönyörű.

KNEIPP Ligetszépe tusfürdő 200 ml tusfürdő lényegesebb tulajdonságai

  • KNEIPP tusfürdő segítségével a bőröd azonnal bársonyosan puha és hidratált lesz
  • hidratáló hatású
  • összetétele a következő: szilikonmentes
  • a kiváló KNEIPP tusfürdője a következő bőrtípusra ajánlott: száraz
  • bambuszvaj, mandulaolaj és ligetszépe olaj hatóanyagú
  • vegán összetétel
  • a minőségi KNEIPP tusfürdő nagyon száraz bőrre első osztályú megoldást kínál
  • max. űrtartalma: 200 ml

Összetétel

Aqua (Voda) Sodium Laureth Sulfate Glycerin Cocamidopropyl Betaine Coco-Glucoside PEG-40 Sorbitan Peroleate PEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate Glyceryl Oleate Oenothera Biennis Oil (Pupalka dvouletá) Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandloň obecná) Butyrospermum Parkii Butter (Bambucké máslo) Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba kalifornská) Allantoin Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (Pomeranč) Citrus Limon Peel Oil Citronellol Benzyl Salicylate Hexyl Cinnamal Limonene Sodium Levulinate Sodium Anisate Parfum (Fragrance) Glycol Distearate Hydroxypropyl Methylcellulose PEG-14M Sodium Hydroxide Silica Tocopherol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tömeg

Tömeg 250 g (0,25 kg)

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Vegán
Kozmetikum sorozat Ligetszépe

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Nagyon száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes
Kód:  SG525
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233046167
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05