Oldal frissítése

KNEIPP Nature kids Tengeri hercegnő sampon és tusfürdő 200 ml

2 490 Ft

KNEIPP Nature kids Tengeri hercegnő sampon és tusfürdő 200 ml

A KNEIPP 2in1 tusfürdő és samponjával a kis hercegnők számára a fürdési rutint egy mókás utazássá varázsolhatod egy mesevilágba. A Nature kids sampon és tusfürdő Sea Princess kivitelben jojobaolajat tartalmaz panthenollalés körömvirággal, és kifejezetten gyermekek számára készült. A kellemes illatú málnás gél gyengéden tisztítja a hajat, és nagyon kíméletes a bőrhöz. A Sea Princessnek köszönhetően a fürdés mostantól sokkal szórakoztatóbb lesz, ami a kislányodat a mennyországba repíti. Mosás után a haj gyönyörűen tiszta és könnyen fésülhető lesz. A Nature kids samponnal és tusfürdő géllel minőségi és kíméletes ápolást biztosíthatsz gyermekednek. A tusfürdő gél normál bőrre használható és 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Kneipp Nature kids Sea Princess sampon és tusfürdő legfontosabb jellemzői

  • Baba sampon és tusfürdő 2 az 1-ben
  • A Kneipp-gél kifejezetten gyermekek számára készült
  • A sampon kíméletesen tisztítja a baba haját és gyengéd a bőrhöz
  • A Kneipp nature kids Little Princess tusfürdő és sampon a málna mámorító illatával kápráztat el
  • A tusfürdő gél jojobaolajat, körömvirágot és pantenolt tartalmaz
  • A Kneipp Nature gyerek sampon és tusfürdő egyben alkalmas normál bőrre, és 3 éves kortól ajánljuk

Használat:
Vidd fel a bőrre és a hajra, majd öblítsd le.

Összetétel

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Glicerin, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 gliceril-oleát/kokoát, Coco-Glucoside, Nátrium-kokoil-glutamát, Glycol Distearate, Panthenol, Rubus Idaeus mag (málna) kivonat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) magolaj, Calendula Officinalis (körömvirág) virágkivonat, Citrus Aurantium Dulcis narancshéj olaj, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélkivonat, Limonene, Sodium Levulinate, Nátrium-anizát, Parfum (Fragrance), Nátrium-hidroxipropil-oxidált keményítő-szukcinát, PCA gliceril-oleát, Stearic Acid, Glyceryl Oleate, Hidroxipropil-oxidált keményítő PG-trimonium-klorid, Citric Acid, Sodium Lactate, Keményítő-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Karbamid, Nátrium-fitát, Nátrium-klorid, Nátrium-szukcinát, Lactic Acid, Tocopherol, CI 16255.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tömeg

Tömeg 240 g (0,24 kg)

Típus

Típus Gyerek

Tulajdonságok

Hatás Tisztító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  SG1301
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233169453
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10