Oldal frissítése

KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml

4,9 52 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor vedd meg a jól ismert KNEIPP remek tusfürdőjét, amely az alábbi bőrtípusra használható: száraz. Összetételének köszönhetően az irritált vagy száraz bőrrel is könnyedén megbirkózik. A tusfürdő fő hatása a következőre irányul: hidratáló és védő szer. A száraz bőr természetes regenerációs folyamatáról a termék fő összetevőjét képező természetes olajok gondoskodnak. A dermokozmetikumok közé soroljuk, vagyis megfelel a minőségi követelményeknek. A tusfürdő aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: jojobaolaj, mandulatej és mandulaolaj. Összetevői között nem található szilikon. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és az illata is gyönyörű.

KNEIPP Mandulavirág tusfürdő 200 ml tusfürdő főbb jellemzői

  • KNEIPP tusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és hidratált lesz
  • hidratáló és védő hatása van
  • a termék összetétele a következő: szilikonmentes és természetes olaj tartalmú
  • a népszerű KNEIPP tusfürdője az alábbi bőrtípusra ajánlott: száraz
  • jojobaolaj, mandulatej és mandulaolaj hatóanyagú
  • a dermokozmetikumok közé tartozik
  • a nagyszerű KNEIPP tusfürdő száraz bőrre első osztályú ápolást nyújt
  • maximális űrtartalma: 200 ml

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, PEG-40 szorbitán-peroleát, PEG-18 glicerin-oleát, Glyceryl oleate, Prunus amygdalus dulcis oil, Simmondsia chinensis magolaj, Butyrospermum parkii butter, Prunus amygdalus dulcis virágkivonat. Amyris balsamifera kéregolaj, Pogostemon cablin levélolaj, Benzil-benzoát, Limonene, Linalool, Kumarin, Alfa-izometil-ionon, Benzyl alcohol, Nátriumlevulinát, Nátrium-anizát, Parfüm, Glycol distearate, Sodium chloride, Hidroxipropil-metilcellulóz, Citric acid, PEG-14M, Sodium hydroxide, Helianthus annus hibrid olaj, Szilícium-dioxid glicin szójaolaj, Hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, Tocopherol

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Szilikonmentes, Természetes olaj tartalmú

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre
Kód:  KSTE997
Termékszám:  4008233154626
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15