Oldal frissítése

KNEIPP Mandulavirág masszázsolaj 100 ml

4,8 20 értékelés
4 190 Ft

KNEIPP Mandulavirág masszázsolaj 100 ml

KNEIPP Masážní olej Mandlové květy
 

A mandulavirággal készült masszázsolaj regenerálja a bőrt és visszaállítja a természetes, védelmező zsírrétegét. Az olaj egyedülállóan gondoskodik a bőr hidratálásáról, nyugtatja és puhítja a bőrt. A masszázsolaj tiszta növényi olajokat és illóolajokat tartalmaz, amelyek a masszázs során felszabaduló hőnek köszönhetően a masszázs során mélyen beszívódnak a bőrbe. A masszázsolaj könnyedén kenhető a bőrön és gyorsan beszívódik, ezzel hozzájárulva a hosszantartó és kellemes pihentető masszázshoz. Élvezd a természetes masszázsolaj segítségével a pihentető masszázst!

A legkiválóbb növényi olajok természetesen hidratálják a bőrt, a masszázs után pedig a bőr rugalmasabb és ellenállóbb lesz. A relaxáló olaj az egész szervezetre jótékony hatással van. Ellazítja az izmokat, és ennek következtében az egész testet és lelket. A masszázs jótékony hatásai közé tartozik, hogy pozitívan hat az immunrendszerre, vérkeringésre, oldja az izmokban felgyülemlett feszültséget, eltávolítja a puffadásokat és általánosságan is segíti a szervezet természetes funkcióit. A kellemesen relaxáló masszázs jótékony hatással van az alvásra, megszünteti a fáradtságot és a stresszt. Kényeztesd bőröd egy relaxáló masszázzsal, amely megnyugtatja a testedet és lelkedet egyaránt, és életörömöt szolgáltat!
Aktív hatóanyagai:

  • Mandulaolaj - puhítja és hidratálja a bőrt, ezzel táplálva azt, gyulladásgátló hatású, tökéletesen megnyugtatja a bőrt és helyreállítja rugalmasságát.
  • Jojobaolaj - regenerálja és hidratálja a bőrt, puhábbá és rugalmasabbá teszi azt, véd a szabad gyökök ellen
  • Napraforgóolaj - hatékonyan táplálja a bőrt és védelmet nyújt a külső, káros hatások ellen, erősíti és regenerálja a bőrt.
  • A-vitamin - hatékonyan regenerálja és erősíti a bőrt.
  • E-vitamin - erőteljes antioxidáns, amely megvédi a bőrt a külső, káros hatások ellen.

Bőrtípus:
Száraz bőrre.
Alkalmazás:
A terméked vidd fel bőrödre és masszírozd be.
Tartalma:
100 ml

 

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Masszírozó, Regeneráló
Specifikáció Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Jellemzők

Jellemzők Hidratáló

Típus

Típus Uniszex
Kód:  TM007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233081519
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20