Oldal frissítése

KNEIPP Lábápoló vaj üvegben, 100 ml

Leárazás -6 %
2 990 Ft 3 190 Ft

KNEIPP Lábápoló vaj üvegben, 100 ml

Szeretnéd, ha a lábad egész nap tökéletesen puha és ápolt lenne? Akkor szerezd be a jól ismert KNEIPP márkájú lábkrémet. A készítmény repedezett sarokra és száraz bőrre első osztályú ápolást biztosít. A lábkrém fő fókusza a következőre irányul: hidratáló hatás. Hatékonyan megbirkózik az érdes és száraz bőrrel. A készítmény egyik fő összetevője a karbamid, amely képes helyreállítani a bőr rugalmasságát. Hogyha kedveled a vegán kozmetikumokat, akkor ez a lábkrém el fog varázsolni. Ennek a lábápoló krémnek nagy előnye, hogy alkohol és szulfátmentes. A nagyszerű KNEIPP lábápoló krém max. űrtartalma: 100 ml.

KNEIPP Lábápoló vaj üvegben, 100 ml termék lényegesebb jellemzői

  • Bőröd kellemesen puha és tökéletesen hidratált lesz
  • Repedezett sarokra és száraz bőrre első osztályú megoldást nyújt
  • Hatás: hidratáló
  • A száraz bőrt eltünteti és csak a gyönyörűen hidratált bőr marad
  • A benne található karbamid (urea) puhítja a bőrt
  • A vitaminok a legjobb ápolást biztosítják a bőröd számára
  • Vegán termék, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
  • A kiváló KNEIPP hidratáló lábápoló krém űrtartalma: 100 ml

Összetétel

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Karbamid, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, C10-18 trigliceridek, Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate Citrate, Calendula Officinalis virágkivonat*, Rosmarinus Officinalis (rozmaring) levélolaj, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Citrus Aurantium Dulcis narancshéj olaj, Litsea Cubeba Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) héjkivonat, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Menthol, Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol, Farnesol, p-alízinsav, Parfum (Fragrance), Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Triacetin, Citric Acid, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol. * tanúsított ökológiai gazdálkodásból

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Krém

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Vegán

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Repedezett sarokra, Száraz bőrre

Összetétel

Összetétel jellemző Urea tartalmú
Kód:  NOH154
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45324
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20