Oldal frissítése

KNEIPP Fürdőolaj Mély relaxáció 100 ml

4,8 65 értékelés
2 990 Ft

KNEIPP Fürdőolaj Mély relaxáció 100 ml

Pihenésre és kikapcsolódásra vágysz egy hosszú, fárasztó nap után? Kényeztesd magad pihentető fürdővel! A fürdőolaj elősegíti a mély relaxálást, a természetes pacsuli és szantálfa illóolajok pedig lecsendesítik a gondolataidat. A fürdőolaj energiával tölt fel és újra aktiválja a testedet, így a csodálatos relaxációs érzés még sokáig elkísér a fürdő után. Táplálja a bőröd, amely a fürdő után sima, rugalmas és kellemesen illatos lesz. Kényeztesd magad a Kneipp fürdőolajjal és hagyd, hogy gondoskodjon a bőrödről ez a kiváló készítmény!

A Kneipp Teljes ellazulás fürdőolaj természetesen használ!

  • A KNEIPP Teljes ellazulás fürdőolaj  növényi eredetű hatóanyagokat tartalmaz
  • Bőrbarát, amelyet egyetemi klinikák dermatológusai is igazoltak
  • Allergiát okozó tartósítószerek nélkül készül
  • Nem tartalmaz araffinokat, szilikont és ásványi olajokat, hiszen ezek az összetevők negatív hatással vannak a környezetre
  • Természettudományok tudósai által kifejlesztett termék
  • Nem tesztelték állatokon
  • A Kneipp elősegíti a fenntartható fejlődést

A fürdőolajak igenis segítenek

A fürdőolajak megnyugtatják és harmonizálják az érzékeket, enyhítik az idegfeszültséget, regenerálják és lágyítják a bőrt. Pótolhatatlan pihentető eszközök az izomfáradtság vagy a teljes kimerülés után: a testet új energiával töltik fel. A fürdőolajak helyreállítják a bőr természetes lipidszűrőjét, és hozzájárulnak védekezőképességéhez. Tapasztald meg a csodálatos pihenés érzését, így tested és lelked is készen áll a következő nap kihívásainak kezelésére. 

Aktív hatóanyagok

  • Szantálfa- és pacsulikivonat - oldja a feszültséget, segít lecsendesíteni a gondolatokat
  • Cabreuva-, rozmaring- és fenyő természetesen éterikus olajat tartalmaz - megnyugtatja a testet és az elmét, pihentető hatással vannak az izmokra, új energiát biztosít

Használata egyszerű. Csak töltsd fel a kupakot a jelzésig olajjal és öntsd 36-38 °C-os folyó vízbe. Az optimális fürdési idő 15-20 perc.


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőolaj

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló, Bőrnyugtató
Specifikáció Natúr
Kód:  KSTE995
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233154701
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15