Oldal frissítése

KNEIPP Anti-stressz fürdőolaj 100 ml

4,8 65 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Anti-stressz fürdőolaj 100 ml

A Kneipp Stresszoldó fürdőolaj elhozza Önnek a megkönnyebbülést egy hosszú, kimerítő nap után. Adja meg testének a relaxáció felszabadító élményét egy kád forró, illatos fürdőben. A mandarin összhangba hozza a testet és lelket, a narancs megnyugtat és ellazít, Önnek pedig mindehhez semmit sem kell tennie, csak hagyni, hogy a kellemes, nyugtató atmoszféra megszabadítsa a nap folyamán felhalmozott feszültségtől, teste fellélegezhessen és regenerálódjon.

A Kneipp fürdőolaj alapját természetes, hidegen sajtolt növényi olajok és illóolajok kombinációja adja. Forró víz hatására ezek felszabadulnak, majd a bőrön és a légutakon keresztül behatolnak a testbe, ahol kifejtik pozitív, fizikai és mentális szinteken egyaránt mérhető hatásukat. A hozzáadott semleges felületaktív anyagnak köszönhetően a fürdőzés befejeztével elegendő, ha a kádat meleg vízzel leöblítjük.

Használat:
Az optimális hatás elérése érdekében a fürdővíznek legalább 38° C-osnak kell lennie. Az olajat közvetlenül a forró fürdővízbe alkalmazzuk. Ahhoz, hogy az olajok hatékonyan behatoljanak a szervezetbe és kifejtsék vágyott hatásukat, legalább 15-20 percnyi fürdőzés ajánlott. A fürdőzés végét követően ajánlott a testet gyengéden végigtörölni, majd további 30 percnyi pihenőt tartani. 

Űrtartalom:
100 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőolaj
Kód:  SG009
Termékszám:  4008233115030
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15