Oldal frissítése

Kneipp fürdő só a tökéletes pihenéshez 60 g

4,8 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kneipp fürdő só a tökéletes pihenéshez 60 g

Kényeztesse magát egy nyugtató és regeneráló fürdővel, a Kneipp sóval! A gazdag természetes ásványi anyagok miatt a fürdősóknak nyugtató hatásuk van. Pihenteti az izmokat és regenerálja a bőrt, kifejezetten ajánlott az ekcémával rendelkezők számára. Érdes és érzékeny bőrre is alkalmazható, puhítja és felfrissíti a bőrt. A só kellemes illata nyugtató hatással van az egész testre és egyensúlyi érzetet teremt. Pihentető fürdő sóval, pihentető álmot biztosít!

 

Összetétele:

  • 98% -a só - értékes ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek tisztítják a bőrt, és nyugtató, lazító hatást keltenek
  • Illóolaj 2% - két féle képpen kerülnek a szervezetbe, a légutakon és a bőrön keresztül. Az egész testet intenzív, illatos növényi olaj árasztja el.

alkalmazás:
Meleg vízben alkalmazandó. A víz mennyiségének megfelelő mennyiségű sót öntsön a vízbe.

 Fürdősó tulajdonságai:

  • Regenerálja a testet és az elmét
  • Fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik
  • Aromája csodálatos illatot ad a bőrnek
  • Frissíti és lágyítja a bőrt
  • Felszabadító és nyugtató hatású, nyugtatja a testet
  • Növényi eredetű hatóanyagok
  • Dermatológialiag tesztelt
  • Allergiát okozó tartósítószerek nélküli
  • Paraffinok, szilikonok és ásványolajok nélkül, amelyek negatív hatással vannak a környezetre
  • A természettudományok tudósai által kifejlesztett
  • Állatokon nem tesztelt!
     

Fürdősók előnyei

Sok évvel ezelőtt az egyiptomiak fürdősókat használtak, csodálatos kozmetikai termékként tekintettek rájuk. A fürdősók megnyugtatják és harmonizálják az érzékeket, felszabadítják az idegi feszültséget, regenerálják és lágyítják a bőrt. Nélkülözhetetlen pihentető eleme az izmok fáradtságára vagy akár a test egészére, amelyek új energiát adnak a testnek. Fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságaik miatt a fürdősókat számos bőrbetegség kezelésére kiegészítésként használják. Hagyja magát elvarázsolni a sós fürdő csodálatos illatával, amely kedvező hatással van a szervezetre, a bőrre és a hajra!

 

A cégről:

A Kneipp egy 1891-es hagyományokkal rendelkező német cég, amely természetes kozmetikumok és étrend-kiegészítők termelésére specializálódott - 100% -os növényi vagy növényi eredetű alapanyogokat használ. Az alapító német Sebastian Kneipp pap volt, akinek holisztikus gondolkodása még ma is áttörésnek számít a természetes gyógyításban és megelőzésben. A Kneippa egészséges életmódfilozófiája magába foglalja és összeköti a vizet, a gyógynövényeket, az étrendet, a mozgást és a mentális egyensúlyt.

Összetétel

Sodium Chloride, Sodium Carbonate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Cymbopogon Nardus Oil (Olej z citronelly), Melissa Officinalis Leaf Extract (Extrakt z listů meduňky lékařské), Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Eugenol, Citral, Polysorbate 20, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 73015

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tömeg

Tömeg 60 g (0,06 kg)

Típus

Típus Gyerek

Tulajdonságok

Hatás Nyugtató

Terméktípus

Terméktípus Fürdősó
Kód:  KSU022
Termékszám:  4008233025629
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05