Oldal frissítése

KISS Brow Tint Kit - Brown

5 1 értékelés
3 790 Ft

KISS Brow Tint Kit - Brown

A KISS szemöldökspirálnak mindenki nagyon örülni fog, aki egyedi árnyalatú szemöldökre vágyik. A kefe egyenes, így tökéletesen befogja a szemöldök minden részletét a szőrszálak tövétől a hegyéig, és egyenletesen viszi fel a színt. Az eredmény gyönyörű szemöldök és ellenállhatatlan megjelenés. A hosszantartó szín akár 6 hétig is tartósan megmarad a szemöldökön. A biotinnal dúsított speciális formula egészséges és táplált szemöldököt biztosít. A szín intenzitását aszerint változtathatod, hogy mennyi ideig hagyod hatni a festéket a szemöldökön.

A KISS Brow Tint Kit - Brown szemöldökspirál fő jellemzői

  • A KISS Brow Tint Kit szemöldökspirál keféje egyenes

    A szemöldök minden részletét befogja
    Egyenletesen viszi fel a színt
    A KISS szempillaspirállal egyedi szemöldökszínt varázsolhatsz
    A szín akár 6 hétig is tartósan megmarad

Használat:
1. Olajmentes sminklemosóval távolíts el minden sminket és természetes olajat a szemöldökről, majd hagyd a szemöldököt teljesen megszáradni.
2. Vigyél fel kozmetikai vazelint a szemöldök körüli bőrre, de ügyelj rá, hogy a festeni kívánt szőrszálakra ne kerüljön a vazelinből.
3. Nyomj kb. 2 cm színezőkrémet a keverőtálba. Adagolj hozzá 5 csepp színelőhívót. A készletben található keverő segítségével addig keverd a mixtúrát a tálban, amíg sima és krémes nem lesz.
4. Az ecsettel vidd fel a keveréket a szemöldökre. Ha a keverék a felvitel során a bőrre kerül, azonnal töröld le egy megnedvesített vattakoronggal.
5. A csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően válaszd meg a festék hatóidejét a kívánt színtől függően. A behatási idő leteltét követően óvatosan töröld le a maradékot a szemöldökről egy megnedvesített kozmetikai koronggal.

Összetétel:
Rezorcinolt, hidrogén-peroxidot és feniléndiaminokat tartalmaz.

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Szempillaspirál

Tulajdonságok

Rendeltetés Barna hajúaknak
Különleges tulajdonságok Tápláló, Hosszantartó
Űrtartalom 20 ml

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO4441
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  731509972870
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15