Oldal frissítése

KING C.GILLETTE Face and Stubble Moisturizer, 100ml

4,7 38 értékelés
3 390 Ft

KING C.GILLETTE Face and Stubble Moisturizer, 100ml

A KING C.GILLETTE Face & Stubble Moisturizer krém kifejezetten a szakáll számára készült. Hatékonyan lágyítja a szakállat,, hogy puha és sima érzetet biztosítson. Segít továbbá megerősíteni a bőr természetes védőrétegét, amely fenntartja a szükséges nedvességet, és ellensúlyozza a kiszáradást. B3- és B5-vitamint, valamint argánolajat tartalmaz, amely tökéletesen hidratálja és nyugtatja a bőrt. A KING C.GILLETTE Face & Stubble Moisturizer krém puhítja a szakállat és ápolja a szakáll körüli bőrt.

A KING C.GILLETTE Face & Stubble Moisturizer krém legfontosabb jellemzői

  • Kifejezetten szakállra kifejlesztett krém
  • Hatékonyan lágyítja a szakállat
  • Segít továbbá megerősíteni a bőr természetes védőrétegét
  • B3- és B5-vitamint és argánolajat tartalmaz
  • A KING C.GILLETTE Face & Stubble Moisturizer krém hidratálja és nyugtatja a bőrt

Összetétel

Aqua, Dimethicone, Niacinamide, Glycerin, Dimetikon keresztpolimer, Poliakrilamid, Panthenol, C13-14 alkán, Benzyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Polysorbate 20, Laureth-4, Parfum, Laureth-7, Disodium EDTA Mentha Piperita Oil, Linalool, Kumarin, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Limonene.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Balzsam

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Hatás

Hatás Hidratál, Lágyít
Kód:  HOL984
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8006540299210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20