Oldal frissítése

KINDII Pure&Soft Egyszer használatos alátét 60 × 40 cm, 30 db

4,3 13 értékelés
4 290 Ft

KINDII Pure&Soft Egyszer használatos alátét 60 × 40 cm, 30 db

A gyermekekről való gondoskodás megköveteli, hogy előre gondolkodjunk, és mindig kéznél legyenek a szükséges dolgok. Hogyan cserélj pelenkát utazás közben vagy a bevásárlóközpontban úgy, hogy közben megőrizd a magánszférát? A jól kihasználható KINDII pelenkázó alátét segítségével könnyedén bepelenkázhatod gyermekedet akkor is, ha elmentek hazulról. Ez az eldobható pelenkázó alátét a pelenkáról való leszoktatás során is hasznos, de azért éjszaka még történhetnek balesetek. Egyszerűen csak helyezd az alátétet a lepedő alá, így megfelelően tudod védeni a matracot. A remek KINDII pelenkázó alátét méretei 60 × 40 cm.

A remekül kihasználható KINDII Pure&Soft Egyszer használatos alátét 60 × 40 cm, 30 db termék fontosabb előnyei

  • Az utazáshoz használható KINDII pelenkázó alátét segítségével egyszerűbb lesz a pelenkacsere még akkor is, ha úton vagytok
  • Ez az eldobható pelenkázó alátét matracvédőként is használható
  • Puha kialakítása kemény felületeken való használatra készült
  • A pelenkázón lévő pelenkázó alátét védi a felületet a szennyeződéstől
  • A remekül kihasználható KINDII pelenkázó alátét méretei 60 × 40 cm

Problémamentes pelenkacsere

A pelenkázás kezdetben megdolgoztatja az apukákat és az anyukákat. A remek KINDII pelenkázó alátét segítségével azonban gyorsan belejönnek. Puha kialakításának köszönhetően az alátét ideális keményebb felületre, például komódra vagy pelenkázóasztalon való használatra.

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 60 × 40 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha
Elhelyezés Komódra

Típus

Típus Egyszer használatos
Kód:  BABY20083
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900095032304

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15