Oldal frissítése

KIEHL'S Ultra Facial Oil Free Toner 250 ml

4,0 1 értékelés
8 890 Ft

KIEHL'S Ultra Facial Oil Free Toner 250 ml

A KIEHL'S Ultra Facial Oil-Free Toner egy gyengéd arctonik, amelyet a bőr tisztítására terveztek.Alaposan eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződéseket anélkül, hogy szárítana.Zsíros és olajos bőrtípusokra is alkalmas. Alkoholmentességének és a kiegyensúlyozott pH-értékének köszönhetően még az érzékeny bőr is jól tolerálja ezt a tonikot.A KIEHL'S Ultra Facial Oil-Free Toner tengeri gleccserekből származó gleccser-glikoproteint tartalmaz, amely mélyen hidratálja és védi bőröd.Egy másik fontos hatóanyaga a vörös alangfű kivonat.A gyökerében lévő magas káliumkoncentráció segít a bőr tökéletes hidratáltságának megőrzésében minden időjárási körülmény mellett.Bőröd tiszta, friss és egészségesebb lesz.

A KIEHL'S Ultra Facial Oil-Free Toner legfontosabb jellemzői

  • Gyengéd tonik a bőr tisztítására
  • Eltávolítja a szennyeződésmaradványokat és a felesleges faggyút
  • A KIEHL'S Ultra Facial Oil-Free Toner a bőr kiszárítása nélkül fejti ki hatását
  • Alkalmas zsírosabb bőrtípusokra, még érzékeny bőr esetén is
  • Gleccser glikoproteint és vörös alangfű kivonatot tartalmaz
  • A KIEHL'S Ultra Facial Oil-Free Toner tisztító és mélyen hidratáló hatású

Aktív összetevők:
Glacier Glycoprotein - a tengerjégből származó fehérje, amely mélyen hidratálja a bőrt és védi azt a káros külső hatásoktól
Vörös alangfű kivonat - az alangfű a sivatagokban nő, gyökerei magas káliumkoncentrációt tartalmaznak, ami azonnali és hosszan tartó mélyhidratálást biztosít a bőrnek

Használat:
Tisztítás után vigyél fel egy kis mennyiségű tonikot egy vattakorongra, és kend az arcodra.Kerüld a szemkörnyék közelségét.Használd a tonikot reggel és este.

Összetétel

Aqua/Water, Glicerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Citric Acid, Imperata Cylindrica gyökérkivonat, Pseudoalteromonas ferment kivonat, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus juice/uborka gyümölcskivonat, Caprylyl Glycol, Karbomer.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSPL4099
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605975080872

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15