Oldal frissítése

KIEHL'S Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 125 ml

16 190 Ft

KIEHL'S Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 125 ml

Bőröd csak a legjobbat érdemli. A népszerű Kiehl's által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc. Első osztályú, hatékony ápolást kínál. Az innovatív összetevők és a frissítő illatú, kivételes kombinációját férfiak és nők egyaránt értékelni fogják. Minden bőrtípuson hatékony. Megbízhatóan táplálja a bőrt, amely ettől ragyogó és friss lesz. Az ismert Kiehl's lemosható arcmaszk kellemes állagú és könnyű felhelyezni. Hatóideje, amíg hagyd a bőrön 10 perc, ez idő alatt pedig felteheted kicsit a lábaidat és pihenhetsz egyet. Alkalmazása után a maszk és a hatóanyagok rendkívüli hatásának köszönhetően a bőr egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. A végeredmény láttán nagyon elégedett leszel!

A híres KIEHL'S Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask 125 ml arcmaszk leglényegesebb előnyei

  • A jól ismert Kiehl's gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek biztosítja megfelelő ápolást és táplálást
  • Olyan összetétellel rendelkezik, amely alapján férfiak és nők is használhatják
  • A kiváló hatású lemosható típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és az állaga kellemes
  • A bőrre gyakorolt hatás: tisztító
  • Az arcmaszk hatékonyságáért felelő anyag: aloe Vera
  • Minden bőrtípusra megfelelő választás
  • Kiváló parfümmentes tulajdonságát értékelni fogod
  • Az arcmaszk hatóideje 10 perc
  • A népszerű Kiehl's arcmaszk térfogata 125 ml

A híres Kiehl's arcmaszk káprázatos eredményei

Fordíts kiemelkedő figyelmet a bőrápolásra azáltal, hogy arcmaszkot is használsz. Meg fogsz lepődni, milyen hatékony. A jól ismert Kiehl's arcmaszk ápolja a bőrt, és gondoskodik arról, hogy a megfelelő hatóanyagok kerüljenek bele. A mélytisztítás is a folyamat része, amely során megszabadul a bőr az összes szennyeződéstől, ezáltal felfrissül és csodásan ragyog majd.

Tökéletes ápolást a bőrnek!

Az ismert Kiehl's arcmaszk páratlan ápolást nyújt a bőrödnek. Illatanyagmentes összetételének hála az érzékeny bőrrel rendelkező felhasználók számára is alkalmas.

Összetétel

Aqua/Water, Kaolin, Bentonite, Propanediol, Glycerine, CI 77891/Titanium Dioxide, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Zea Mays Starch/Corn Starch, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Lecithin, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis Leaf Juice, Avena Sativa Flour/Oat Kernel Flour, Allantoin.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Tisztító
Tulajdonságok Parfümmentes

Hatóidő

Hatóidő 10 perc
Kód:  KSPL4356
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605975038132

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20