Oldal frissítése

KÉRASTASE Specifique Stimuliste 125 ml

4,0 2 értékelés
Leárazás -65 %
10 590 Ft 30 490 Ft

KÉRASTASE Specifique Stimuliste 125 ml

A Kérastase Specifique Stimuliste egy hatékony hajszérum, amely speciálisan minden hajtípushoz lett kialakítva, amely hajlamos a túlzott hajhullásra. Ez a nutri-energikus nappali gondoskodás segít a tápanyagnak közvetlenül a hajtüszőbe jutni, stimulálja a természetes hajnövekedést, valamint mélyen hidratálja és regenerálja a hajat. Rendkívül könnyű felvinni, lehetővé teszi a hatóanyagok ideális eloszlását, segít a hajszálak megerősítésében, dúsítja a vékony szálú, kezelhetetlen hajat, és segíti a tápanyagok felszívódását. 
Hatóanyagai:
Az Aminexil®, az Arginin, a vitamin PP és a Gluco-Lipide GL ® megfelelően korlátozza a hajhullást, dúsít, és helyreállítja a haj természetesen egészséges megjelenését és fényét.
Alkalmazás:
Vidd fel a terméket a száraz vagy törölközőszáraz hajadra, közvetlenül a hajtövekhez (nagyjából 10 pumpálásnyi mennyiség elég az egész fejbőrre), majd alaposan masszírozd bele.
Hatások:
A termék használatának az eredménye a láthatóan dúsabb, egészségesebb, finomabb és kezelhetőbb haj a hajtövektől egészen a hajvégekig, amely tökéletesen táplált, és nem hullik. 
Specifikációk:
A termék minden hajtípushoz alkalmas, amely hajlamos a túlzott hajhullásra.
Tartalom: 125 ml

Összetétel: 
Aqua / water , alcohol denat. , diaminopyrimidine oxide , arginine , citric acid , peg-40 hydrogenated castor oil , menthoxypropanediol , safflower glucoside , niacinamide , hexyl cinnamal , butylphenyl methylpropoinal , linalool , citronellol , benzyl alcohol , geraniol , parfum / fragrance. c35474/ 1

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Szérum

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Spécifique

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Hajhullás, Növekedés, Dúsító hatás, Tápláló hatás, Erősítő

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Normál, Öregedő és őszülő, Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Fajta

Fajta Arginin

Típus

Termék típus Szérum

Hatás

Hatás Hajhullás, Növekedés, Dúsító hatás, Tápláló hatás, Erősítő
Kód:  KSVL1394
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474636397570

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10