Oldal frissítése

KÉRASTASE Resistance Volumifique Bain 1000 ml

5 1 értékelés
23 790 Ft

KÉRASTASE Resistance Volumifique Bain 1000 ml

A KÉRASTASE Resistance Volumifique Bain sampon 1 literes MAXI csomagolásban kapható, és egy kiváló minőségű készítmény, amely a gyenge és vékony szálú hajhoz alkalmas, amely hajlamos a töredezésre. Hosszan tartó volument biztosít a hajnak, a hajtövektől egészen a hajvégekig. Emellett megerősíti a hajszálak belső struktúráját, és erősíti a hajhagymákat is. Antisztatikus hatást biztosít, és megakadályozza a hajszálak szállingózását. Kíméletesen tisztítja a hajat, és gondosan eltávolítja róla a szennyeződéseket. A termék használatával a hajad fényes, erős és rugalmas lesz. A KÉRASTASE Resistance Volumifique Bain sampon ideális választás a dús, gyönyörű hajért.
Hatóanyagai:

  • Az Ampliflex rendszer hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek megerősítik a haj struktúráját és biztosítják a hosszú távú tartásukat

Hatások:
A KÉRASTASE Resistance Volumifique Bain sampon használatának eredménye a dús és könnyű haj, egészen a hajtövektől. Emellett a hajad ragyogóan fényes és tökéletesen tiszta lesz.
Alkalmazás:
Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajadra, finom körkörös mozdulatokkal, gyengéden masszírozd bele, és habosítsd be. Ezután alaposan öblítsd le, és ismételd meg szükség szerint.
Hajtípus:
A termék a gyenge és vékony szálú hajhoz alkalmas.

 

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Résistance

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Erősítő

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL3335
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630545700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15