Oldal frissítése

Kérastase Resistance Serum Thérapiste Dual Treatment 30 ml

4,0 1 értékelés
17 590 Ft

Kérastase Resistance Serum Thérapiste Dual Treatment 30 ml

Kérastase Resistance Serum Thérapiste Dual Treatment
 

A Hair Serum Resistance célja, hogy regenerálja a súlyosan sérült hajat. A szérum két összetevője frissítő tulajdonságokat biztosít, amelyek gyorsan és finoman lágyítják és mélyen hidratálják a hajat. Sérült haj gyakran töredezik és hullik. A Hair Serum Resistance erősíti a hajat és védelmet biztosít a számára. Használatával a haj egészséges is fiatalos marad. Ápold a hajad a luxus Kérastas termékkel!

A szérum két különálló részből áll, amelyeket egy ampullás üvegben tárolnak és az adagolón keresztül csatlakoztatják. Olyan mikrofehérjéket tartalmaz, amelyek a hajszálak nagy részét alkotják. Ha a haj sérült, először a mikrofehérjék vesznek el belőle, és a hajszálak szerkezete összeomlik. A termék védi a hajat a hőkezeléstől, korrigálja a haj szerkezetét, és jobb, egészségesebb megjelenést kölcsönöz a hajnak. A gazdag szérum kompozíció mélyen regenerálja, táplálja és hidratálja a hajat. Sima, csillogó és természetes megjelenést biztosít. Használatával a hajad gyönyörű és egészséges lesz!

Hatóanyagok:

  • KAP mikroprotein – a hajszálak nagy részét ez az anyag alkotja, amely táplálja, hidratálja és regenerálja a hajat.

Hajtípus:

Sérült haj esetén ajánlott.

Használat:

Határozottan nyomd meg az ampullát a középen, hogy összekeveredjen a két komponenst. Dörzsöld össze a tenyeredben a két összetevőt, és tedd rá a nedves hajra és masszírozd alaposan bele. A szérum a száraz haj végeire is alkalmazható.

Összetétel:

Cyclopentasiloxane, Aqua / Water, Dimethiconol, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Phenyl Trimeticone, Amodimeticone, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Trideceth-5, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Steareth-20, Cetylhydroxyethylcellulose, , 3-oktadekandiol, Citronellol, Trideceth-10, PPG-1 Trideceth-6, Geraniol, Glycine, Arginine, Proline, Tyrosine, Glutamic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Serine, Benzyl Alcohol, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Isoeugenol, Safflower Glucoside, Izometil-ion, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Poliszacharid, Myrothamnus Flabellifolia levélkivonat, illatanyagok

 
 

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Résistance

Fajta

Fajta Proteines, Tetrapeptid

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Összetétel

Összetétel jellemző Proteinekkel

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Szérum

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Típus

Termék típus Szérum
Kód:  KSVL2678
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630713383

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20