Oldal frissítése

KÉRASTASE Resistance Masque Thérapiste hajpakolás 200 ml

4,0 1 értékelés
17 590 Ft

KÉRASTASE Resistance Masque Thérapiste hajpakolás 200 ml

 
 

A KÉRASTASE Resistance Masque Thérapiste hajpakolást kifejezetten sűrű, vastag szálú haj regenerálására fejlesztették ki. A hajpakolás azonnal felfrissíti és egészségessé, ragyogóvá varázsolja a hajad. Helyreállítja a hajszálak egészséges megjelenését és visszaadja a hajad természetes csillogását. A Kérastase termékek intenzíven hidratálják és a hajszálak belsejébe jutattják a hatóanyagokat, a legjobb gondoskodás érdekében. Kényeztesd a hajad egy professzionális minőségű hajpakolással, melytől új erőre kaphat. 

 

 A hajpakolás összetevőinek köszönhetően gyors segítséget nyújt a sérült hajnak. Gazdag formulája  FIBRA -KAP ™ molekulát tartalmaz, és a  Séve de Resurrection technológiának köszönhetően a hajszálak szerkezetét belülről javítja.  Ez a gazdag formulájú hajpakolás megbízhatóan helyreállítja a hajszálak szerkezetét, simítja a hajat és csökkenti a töredezett hajvégek számát is. Feltölti a hajad energiával, egészségessé és csodálatosan ragyogóvá varázsolja a hajad. Kényeztesd a hajad luxus minőségű ápolással, hogy újra egészséges lehessen! 


Hajtípus:
Vastag szálú, roncsolt, sérült hajra. 
Alkalmazása:
Vidd fel a megmosott hajadra, a hajhossz felétől egészen a tövekig, és óvatosan masszírozd be a hajadba. Hagyd hatni 5-10 percig, majd alaposan öblítsd le. 
Kiszerelés:
200 ml-es

 
 

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Résistance

Fajta

Fajta Proteines

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító, Regeneráló hatás, Tápláló hatás, Erősítő

Összetétel

Összetétel jellemző Proteinekkel

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Haj típusa

Haj típusa Sérült

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító, Regeneráló hatás, Tápláló hatás, Erősítő

Típus

Termék típus Maszk
Kód:  KSVL2638
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630713062

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10