Oldal frissítése

KÉRASTASE Resistance Force Architecte maszk 200 ml

4,6 7 értékelés
Leárazás -6 %
16 490 Ft 17 590 Ft

KÉRASTASE Resistance Force Architecte maszk 200 ml

A KÉRASTASE egy kiváló minőségű francia hajápoló márka, amelyet fodrászok segítségével fejlesztettek ki, a különböző haj típusok igényeinek megfelelően. Ha a hajszálak szárazak, töredezettek és súlyosan megsérültek, akkor két lehetőség van: levágatod vagy teszteled a Resistance Masque Force Architecte maszkot. A maszk gyógyítja a törékeny és sérült hajat a hatóanyagokkal, amelyek visszaépítik az egyes hajszálakat. Hozzáadja a szükséges tápanyagokat és hajproteineket a gyökerektől a hajvégekig, megerősítve azt. Összetétele tele van olyan anyagokkal, amelyekről a haj természetes módon behajlik, ezért nagyon jól működik regenerálódásukkor. A maszkot hosszú távú használatra tervezték, a legjobb eredményt akkor nyújtva, ha legalább két hónapig egyszer vagy kétszer használják.

Hatóanyagok:

Pro-keratin hajfehérje, amely kitölti a sérült hajszálakat.

Az Intra-Cylane helyreállítja a haj szerkezetét, kisimítja az egyenlőtlenséget a haj teljes hosszában.

A ceramidok javítják a haj kohézióját és gondozzák a fejbőrt.

Hatások:

Rendszeres használat során az erősen sérült haj újra kisimul. A maszk kiegyenesíti a hajszálakat, megakadályozza azok töredezését. A táplálék nagy része a haj teljes hosszát erősíti, hidratálja és ápolja.

Hajtípus:

Sérült, roncsolt hajra ajánlott

Használat:

Lágy törölközőszáraz hajon alkalmazd a maszkot. A haj teljes hosszában használd, különös tekintettel a hajvégekre. Hagyd 5-10 percig hatni, majd alaposan öblítsd le.

Térfogat:

200 ml

Összetétel:

Folyékony paraffin / ásványi olaj, hidroxietil-cellulóz, maltodextrin, arginin, glutaminsav, cetrimium-klorid, szérin, víz / víz, aminopropil-trietoxiszilán, cetearil-alkohol, tejsav, parfüm / illat, poliquaternium- Benzil-szalicilát, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Geraniol, Benzil-alkohol, 2-Oleamido-1,3-oktadekándiol

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Résistance

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Összetétel

Összetétel jellemző Ceramidos, Keratinos

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Maszk

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Típus

Termék típus Maszk
Kód:  KSVL1349
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630382183
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05