Oldal frissítése

KÉRASTASE Resistance

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KÉRASTASE Resistance

A KÉRASTASE Resistance kozmetikai ajándékszettet a sérült és az elgyengült haj ápolására tervezték. A készlet tartalmazza a Résistance Bain Force Architecte sampont, a Résistance Ciment Anti-Usure Condicioner hajápoló balzsamot és a Résistance Ciment Thermique hajápoló, helyreállító készítményt is. A sampon helyreállítja a hajszálakat és visszaadja az ellenállásukat, így használata után a hajad sima, puha és ragyogó lesz. A hajbalzsam megszünteti a természetes vagy vegykezelt haj sérüléseit és puhaságot, illetve ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. A Thermique helyreállító hajápoló készítmény gondoskodik a hajszálak táplálásáról, illetve védi azt a hőhatás okozta sérülésektől is 230 °C-ig. A hajad könnyen formázható, rugalmas és fényes lesz.

A KÉRASTASE Resistance kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Kérastase kozmetikai készlet a Resistance Force Architecte termékcsaládból
  • A készlet tartalmaz egy sampont, kondicionálót és helyreállító és megerősítő hővédő ápoló terméket
  • A Bain Force Architecte sampon helyreállítja a sérült és töredezett hajat
  • Védi a hajat a külső hatásoktól, puha és fényes hajat kölcsönöz
  • A krémes balzsam helyreállítja a hosszú haj szerkezetét, dússágot eredményez
  • A Ciment Anti-Usure balzsamot az elgyengült, természetes és vegykezelt, sérült hajra készítették
  • Ciment Thermique helyreállító és hővédő hajápolás hosszan tartó hatással
  • Az életerős, rugalmas és ragyogó, könnyen formázható hajért

A Résistance Bain Force Architecte sampon rendbe hozza a hajadat

A Kérastase Résistance Bain Force Architecte sampon helyreállítja a haj állapotát, a nagyon sérült és törékeny haj számára fejlesztették ki. A hatékony összetételű egyedülálló sampon helyreállítja a gyengéd hajszálak külső és belső szerkezetét egyaránt, amelyet a benne található Seve de Résurrection "újjászületés virágának" illetve a Vita-Ciment technológiának köszönhet. A sampon használata után a hajad erős, puha és ragyogóan fényes lesz, illetve védelmet élvez a káros külső hatásokkal szemben is.

Hatóanyagok:
Seve de Résurrection - az "újjászületés virágának" kivonata (Myrothamnus Flabellifolia) - erős regeneráló hatású, helyreállítja a haj szerkezetét, hidratálja a hajat és a fejbőrt
Vita-Ciment technológia - jelentős mértékben visszaállítja a sérült és törékeny haj külső és belső szerkezetét, kezelés után a haj teljes megerősödik, puha és fényes lesz.
A komplexum tartalmazza:
1) Pro-Keratin - fehérje, amely a keratin funkcióját nyújtja, segít a haj állapotának visszaállításában
2) Keramidok - visszaállítják a sejtközi kötéseket, belülről erősítik meg a hajszálakat

A felhasználása:
Vidd fel a sampont a nedves hajra, gyengéden masszírozd be, hogy gazdag habot képezzen és mosd meg a hajadat. Hajmosás után alaposan öblítsd le a hajadat meleg vízzel.

Összetétel:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyl Trimonium Chloride, Alcohol Denat., Polyquaternium-30, Salicylic Acid, Ethylparaben, Carbomer,Magnesium Oleth Sulfate, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Methylparaben, Linalool, Benzyl Salicylate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Limonene, Citronellol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum/Fragrance

A Ciment Anti-Usure hajápoló helyreállítja a hajad erejét és egészségét 

A Ciment Anti-Usure krémes hajbalzsam ideális az elgyengült, természetes hajra és a vegyszeres kezeléstől sérült hajra is. A benne található Vita-Ciment komplexumnak köszönhetően eredményesen állítja vissza a hosszú haj belső szerkezetét illetve annak erejét és egészségét is. A hajbalzsam alkalmas a mindennapos használatra, rendszeres használatával a hajad megújul, ellenállóbb, erősebb és dúsabb is lesz.

Hatóanyagok:
Seve de Résurrection - erős regeneráló hatású
Vita-Ciment technológia - jelentős mértékben visszaállítja a sérült és törékeny haj külső és belső szerkezetét. Tartalmazza:
1) Pro-Keratin - fehérje, amely a keratin funkcióját nyújtja, segít a haj állapotának visszaállításában
2) Keramidok - visszaállítják a sejtközi kötéseket, belülről erősítik meg a hajszálakat

A felhasználása:
A hajbalzsamot használd a frissen mosott és törölközőszáraz hajon. Gyengéden masszírozd be a hajba és hagyd hatni egy percig. Ezt követően alaposan öblítsd ki a hajadból és hagyd a szabad levegőn megszáradni.

Összetétel:
Aqua / Water, Behentrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, Peg-180, Isononyl Isononanoate, Elaeis Guineensis Oil / Palm Oil, Isopropyl Alcohol, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Bht, Chlorhexidine Digluconate, Butylphenyl Methylpropional, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Glycerin, Trehalose,Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Ci 19140 / Yellow 5, Ci 42090 / Blue 1, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum / Fragrance

Védd a hajadat a hőtől a Resistance Ciment Thermique termékével

A Resistance Ciment Thermique helyreállító és hővédő hajápoló készítmény kiválóan fejti ki a hatását, amikor a hajat hő éri. Nagyszerű végeredményt és hosszan tartó hatást nyújt a hajszárító vagy hajegyenesítő használatakor a töredezett vagy elgyengült hajjal rendelkezők számára. A megalkotásakor felhasznált Vita-Ciment és Vita-Topseal technológiáknak köszönhetően fokozatosan újítja meg a hajszálakat és belülről építi azokat újra, miközben a hajszálak külső felületén védőréteget képez, hogy megvédje azokat a további sérülések kialakulásától. Rendszeres használatával a hajad egyre dúsabb, rugalmasabb és fényesebb lesz amellett, hogy könnyebben is formázható.

Hatóanyagok:
Vita-Ciment technológia - jelentős mértékben visszaállítja a sérült és törékeny haj külső és belső szerkezetét, belülről erősíti meg a hajszálakat
Vita-Topseal - védőréteget képez a hajszálak felületén, megakadályozza a további sérülések kialakulását

A felhasználása:
Vigyél fel egy vagy két diónyi mennyiséget a törölközőszáraz hajra. Nem szükséges kiöblíteni. Ezt követően folytasd a hajformázást hajszárítóval vagy hajvasalóval.

Összetétel:
Aqua / Water, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethiconol, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Peg/Ppg-17/18 Dimethicone, Carbomer, Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-4, Potato Starch Modified, Hydroxypropyl Guar, Methylparaben, Limonene, Amodimethicone, Cetyl Alcohol, Quaternium-87, Behentrimonium Methosulfate, Quaternium-33, Trideceth-6, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol,Linalool, Glycerin, Citronellol – Citral, Cetrimonium Chloride, Trehalose, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Parfum / Fragrance

A készlet tartalmazza:
1 × Kérastase Résistance Bain Force Architecte sampon (250 ml)
1 × Kérastase Résistance Ciment Anti-Usure Condicioner hajbalzsam (200 ml)
1 × Kérastase Résistance Ciment Thermique hajápoló, helyreállító termék sérült hajra (150 ml)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 600 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő
Kód:  VLS12701
Termékszám:  9006101019591

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15