Oldal frissítése

KÉRASTASE Nutritive

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KÉRASTASE Nutritive

A KÉRASTASE Nutritive kozmetikai ajándékszett a legjobb hajápoló termékeket tartalmazza, pontosabban a Bain Satin sampont, a Lait Vital kondicionálót és a Nectar Thermique hajápoló tejet. A Bain Satin sampon alkalmas a normál, a száraz és a vékony szálú haj számára. A terméket gyakori használatra tervezték. A benne található Cationic Polymer tartalmának köszönhetően, amely egy szilikon származék, sima és védett hajat biztosít. A végeredmény tehát puha, rugalmas és revitalizált haj. A Lait Vital kondicionáló egy olyan kozmetikai termék, amely kifogástalan ápolást és hidratálást nyújt. A különleges kondicionáló igazi energiával látja el és táplálja a normál és az enyhén száraz hajat.

A KÉRASTASE Nutritive ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Szett a kivételes hajápoláshoz
  • A puha, rugalmas, fényes és táplált hajért
  • KÉRASTASE Bain Satin sampon a normál, száraz és vékony szálú hajra
  • A Lait Vital kondicionáló kezeli és hidratálja a hajat
  • A Nectar Thermique hatóanyag megvédi a hajat a hőformázás során fellépő károsodástól
  • A KÉRASTASE Nutritive termékek ajándékdobozban érkeznek

Tökéletesen védi a hajat

A gazdag kondicionáló gondoskodik a táplált és ragyogó, gyönyörűen sima, rugalmas és lenyűgözően selymes hajról. A könnyed tápláló hajápoló az Irisome Complex komplexummal készült, amely stimulálja a haj táplálását és a hajgyökerektől a hajvégekig energizálja a hajszálakat. A Nectar Thermique hajápoló tejet a nagyon száraz haj általános kezelésére, táplálására és kisimítására tervezték. Ugyanakkor a termék megbízható védelmet nyújt az olyan hővel járó hajformázás során fellépő hővel szemben, mint például a hajvasalás, hajsütés vagy hajszárítás. A hajápoló tej belülről erősíti meg a hajszálakat és természetes ragyogást kölcsönöz. A KÉRASTASE Nutritive készletével valóban egyedülálló hajápolást élvezhetsz.

Hatóanyagok - Bain Satin:
A dosage gluco-active 2 a fehérjék, a lipidek és a glükóz optimális mennyiségét kombinálja, hogy megőrizze a haj természetes tápláltságát.

Hatóanyagok - Lait Vital:
Az Irisome Complex nőszirom kivonatot tartalmaz, hogy megvédje a hajat az oxidációtól.
A fehérjék kompenzálják a tápanyagok hiányát és a haj elengedhetetlen alkotóelemei, amelyek a haj simaságáért és tápláltságáért felelnek.
A lipidek megvédik a hajszálakat a kiszáradástól és megülnek a hajszálak felületén, így fokozzák a haj természetes védőképességét.

Hatóanyagok - Nectar Thermique:
A méhpempő kivonat a lipidekkel, fehérjékkel és szénhidráttal együtt védi meg a hajat a hőformázás káros hatásaival szemben illetve az UV sugárzás hatása ellen is.
A szénhidrát koncentrátum gondoskodik a haj vitalitásáról, védelmet nyújt a hajszálak felületének és helyreállítja a haj ragyogását és puhaságát.

Alkalmazás - Bain Satin:
Vidd fel a nedves hajra, majd alaposan öblítsd ki. Ismételd meg a folyamatot amennyiben szükséges.

Alkalmazás - Lait Vital:
Vigyél fel 1-2 diónyi mennyiséget a nedves hajra. Hagyd hatni 2-3 percig, majd alaposan öblítsd le.

Alkalmazás - Nectar Thermique:
Masszírozz be egy kis mennyiségű terméket gyengéden a haj egész hosszába, elsősorban a hajvégekre és a száraz részekre koncentrálj. Gyengéden fésüld át a hajadat, nem igényel kiöblítést. Ezt követően folytasd a hajformázással, használj hajszárítót, hajvasalót vagy hajsütővasat.

Összetevők - Bain Satin:
Aqua / Water - Sodium Laureth Sulfate - Sodium Chloride - Dimethicone - Coco-Betaine - Cyclodextrin - Glycerin - Ppg-5-Ceteth-20 - Sodium Benzoate - Isostearyl Neopentanoate - Salicylic Acid - Carbomer - Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - Linalool - Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein - Limonene - Glyceryl Linoleate - Safflower Glucoside - Butylphenyl Methylpropional - Glyceryl Oleate - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Glyceryl Linolenate - Sodium Hydroxide - Citric Acid -Parfum / Fragrance.

Összetevők - Lait Vital:
Aqua / Water - Cetearyl Alcohol - Glycerin - Cetyl Alcohol - Stearalkonium Chloride - Ceteareth-33 - Octyldodecanol - Hydroxypropyl Guar - Amodimethicone - Alcohol - Sodium Pca - Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein - Chlorhexidine Digluconate - Linalool - Benzyl Alcohol - Hydroxycitronellal - Hexyl Cinnamal - Citronellol - Trideceth-6 - Glyceryl Linoleate - Alpha-Isomethyl Ionone - Geraniol - Coumarin - Safflower Glucoside - Glyceryl Oleate - Citric Acid -Cetrimonium Chloride - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Glyceryl Linolenate - Parfum / Fragrance.

Összetevők - Nectar Thermique:
Aqua / Water - C13-16 Isoparaffin - Propylene Glycol - Dimethicone - Triethanolamine - Phenoxyethanol - Peg/Ppg-17/18 Dimethicone - Carbomer - Potato Starch Modified - Behentrimonium Chloride - Hydroxypropyl Guar - Caprylyl Glycol - Polyquaternium-4 - Amodimethicone - Poly(Linseed Oil) - Linalool - Butylphenyl Methylpropional - Benzophenone-4 - Hexyl Cinnamal - Benzyl Salicylate - Benzyl Alcohol - Citronellol - Alpha-Isomethyl Ionone - Trideceth-6 -2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Xylose - Hydroxycitronellal - Coumarin - Limonene - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Cetrimonium Chloride - Royal Jelly / Royal Jelly Extract - Parfum / Fragrance.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 600 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Használat

Használat Nőknek
Kód:  VLS12699
Termékszám:  9006101019522

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15