Oldal frissítése

KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1000 ml

5 1 értékelés
27 790 Ft

KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1000 ml

A Maxi csomagolású, 1 literes KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 1 Irisome tápláló sampon kiváló minőségű termék, amelyet normál, enyhén száraz és érzékeny hajra fejlesztettek ki. Extra tápláló formulát tartalmaz, amely biztosítja a hajnak a legfontosabb tápanyagokat, és a hajgyökerektől egészen a hajvégekig fejti ki hatását. A sampon gyengéden tisztít, és teljesen eltávolítja a szennyeződéseket. Visszaállítja a haj ragyogását, és simává, rugalmassá, valamint puha tapintásúvá teszi. Ez megkönnyíti a haj kezelését és a kifésülést. Részesítsd hajadat luxus ápolásban, és kezeld a professzionális KÉRASTASE márka Nutritive Bain Satin 1 Irisome tápláló samponjával, hogy ragyogó és egészséges legyen.


Hatóanyagai:

  • Az Irisome Complex a valaha kifejlesztett leghatékonyabb tápanyag együttes
  • A Nutritive Gluco-Active, amely glucidokat, antidotumokat és lipideket tartalmaz, helyreállítja a haj táplálék egyensúlyát, és megvédi a hajszálakat a kiszáradástól
  • Az írisz gyökerének kivonata regeneráló és antioxidáns hatásáról ismert, amely jótékony hatással van a száraz és fáradt hajra 

Hatások:
A sampon használatával a haj csodásan ragyogó, rugalmas, bársonyosan puha és sima textúrájú lesz, így könnyen fésülhető és formázható. Az eredmény: tökéletesen tiszta és tápanyaggal ellátott haj.

 

Alkalmazás:
Kis mennyiségű sampont vigyél fel a nedves hajadra, gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozd el, amíg felhabosodik. Mosd meg vele a hajadat, és alaposan öblítsd le. Szükség esetén ismételd meg a folyamatot. 
Hajtípus:
A termék alkalmas normál, enyhén száraz, és érzékeny hajra.

 

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Nutritive

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon

Típus

Termék típus Sampon
Kód:  KSVL3333
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474637154929

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10