Oldal frissítése

KÉRASTASE Mousse Bouffante 150 ml

5 1 értékelés

KÉRASTASE Mousse Bouffante 150 ml

A Kérastase Mousse Bouffante hajhab egy olyan kozmetikai készítmény, amely fixálást és hosszan tartó volument biztosít a hajadnak. Ez a luxus hab rugalmas és erős rögzítést kínál felesleges terhelés nélkül. Emellett megőrzi a hajad mozgékonyságát is, és megbízhatóan védi a hővel szemben formázás során. A hab kellemes állagú, és egyszerű felvinni. Ennek azegyedülálló terméknek köszönhetően a hajad selymes lesz, a hajtövektől egészen a hajvégekig. Formázd a hajad ezzel a luxus habbal, hogy mindig gyönyörű és természetes legyen!
Hajtípus:
Minden hajtípusra alkalmas.
Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel! Alkalmazd a terméket 1-2 diónyi mennyiségben, a nedves hajad egész hosszában. A hajadat ezután formázd hajszárítóval a megszokott módon. 
Tartalom:
150 ml

Összetétel:
Water/Eau/Aqua, Butane, VP/Methacrylamide/ Vinyl Imidazole Copolymer, Isobutane, Polyalkylaminoester-1 (PBAE), Decyl Glucoside, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Oleth-10, Oleth-5, Panthenol, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Propanediol, Methylisothiazolinone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol,Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Hajvasalás károsító hatása ellen, Hajszárítás károsító hatása ellen, Külső hatások ellen
Kód:  KSVL2024
Termékszám:  3474630542907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05