Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

KÉRASTASE Elixir Ultime Sublime Cleansing Oil Shampoo 250 ml

4,3 8 értékelés
10 790 Ft

KÉRASTASE Elixir Ultime Sublime Cleansing Oil Shampoo 250 ml

A Kérastase Elixir Ultimate Sublime Cleansing Oil Shampoo egy luxus minőségű samponos fürdő, amely minden hajtípushoz alkalmas. Ez a sampon négy értékes olaj kombinációját tartalmazza, amelyek megfelelően táplálják a hajat, és segítik a regenerálódásban. A termék használatának eredménye a selymesen puha tapintású haj, a ragyogó fény, valamint az erős és védett haj a külső káros hatásokkal szemben.
Hatóanyagai:
A kamélia olaj ragyogó fényt és tökéletes puhaságot nyújt a hajnak, az argánolaj regenerálja, védi és erősíti a hajat. A pracaxi olaj egy természetes antioxidáns, amely támogatja a sejtek regenerálódását, a kukoricaolaj pedig A és E vitamin forrás, amelyek a haj megfelelő táplálásához szükségesek.
Alkalmazás:
Vidd fel a terméket a nedves hajadra, masszírozd bele, majd alaposan öblítsd le.
Hatások:
A termék használatának eredménye a tökéletesen táplált haj, amely selymesen puha, ragyogóan fényes, regenerált és védve van a külső káros hatásokkal szemben.
Specifikációk:
A termék minden hajtípushoz alkalmas.
Tartalom: 250 ml

Összetétel:
Water, Sodium Laureth Sulfate, MIPA Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, PEG 18 Castor Oil Dioleate, Propylene Glycol, PEG 55 Prolylene Glycol Oleate, Laureth 5 Carboxylic Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, PPG 5 Ceteth 20, Laureth 2, Polyquaternium 53, Salicylic Acid, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Limonene, Zea Mays Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Fragrance

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Elixir Ultime

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon

Típus

Termék típus Sampon
Kód:  KSVL1533
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630478244

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15