Oldal frissítése

KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml

A KÉRASTASE egy kiváló minőségű francia hajkozmetikai márka, amelynek termékeit a legjobb fodrászokkal együttműködve fejlesztettek ki a különböző hajtípusok igényeinek kielégítése érdekében. A KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo ajándékcsomag két minőségi hajápolót tartalmaz, amelyek világosított, melírozott, ősz vagy szőke haj ápolására szolgálnak. A Blond Absolu Bain Lumière Brightening sampon és a Blond Absolu Masque Ultra-Violet pakolás hialuronsavat és havasi gyopár kivonatát tartalmazzák. Ezek az összetevők hatékonyan táplálják, hidratálják és fényessé varázsolják a hajat. Ezenkívül a maszk semlegesítő ibolyaszínű pigmenteket tartalmaz, amelyek megszüntetik a nem kívánt sárga alaptónust, és segítenek megőrizni a platina szőke hűvös árnyalatát. A két termék hatásaiban kiegészíti és támogatja egymást. 

A KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű francia hajkozmetikumok készlete
  • Két csúcsminőségű termék a világosított, melírozott, ősz vagy szőke haj ápolására kifejlesztve
  • A KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo csomag táplálja, hidratálja és fényessé varázsolja a hajat
  • Világosító sampon és hajmaszk hialuronsavval és alpesi köleskivonattal
  • A KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet maszk semlegesítő lila pigmenteket tartalmaz
  • A nem kívánt sárga alaptónusok hatékony eltávolítása

KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière sampon világosító hatással

A minőségi sampont világosított vagy melírozott szőke hajra tervezték, rendszeres használatával garantálja a vitalitást, a fényt és a szükséges hidratálást. A termékben lévő hialuronsav kisimítja és hidratálja a hajat, megerősíti és felfrissíti a hajszálakat. A KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière sampon kíméletes formulája eltávolítja a szennyeződéseket, segítségével a haj teljes hosszában ragyogó szőke árnyalatú lesz. A havasi gyopár virágának antioxidánsai megakadályozzák a károsodást és védik a hajszálakat. 

Hatóanyagok:
Hialuronsav - feltölti és helyreállítja a hajszálakat, megakadályozza a töredezést
Havasi gyopár - antioxidáns hatású, védi a hajat a károsodástól

A használat módja:
Vidd fel a nedves hajra, habosítsd fel és alaposan öblítsd ki.

Tipp: 
A KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière hatásának fokozása érdekében a sampont alkalmazd a Blond Absolu termékcsalád más termékeivel együtt.

Hajtípus:
Világosított, melírozott, ősz vagy szőke hajra.

KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet a sárga alaptónus nélküli hajra

A hajmaszk kifejezetten világosított, melírozott, ősz vagy szőke hajra készült. A KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet hajmaszk semlegesítő lila pigmenteket tartalmaz, amelyek eltüntethetik a nem kívánt sárga alaptónust, és segíthetnek megőrizni a platina szőke hűvös árnyalatát. A hialuronsav nemcsak világosító összetevő, hanem hidratálja is a hajat, a gyökerektől a hajvégekig. A Blond Absolu Masque Ultra-Violet egy minőségi pakolás, amely táplált, hidratált, gyönyörűen fényes, és mindenekelőtt a nemkívánatos sárga alaptónustól mentes frizurát biztosít. 

Hatóanyagok:
Hialuronsav - feltölti és helyreállítja a hajszálakat, megakadályozza a töredezést
Havasi gyopár - antioxidáns hatású, védi a hajszálakat a károsodástól
UltraViolet semlegesítők - azonnal megszünteti a szőke szín sárgás árnyalatait

A használat módja:
Vidd fel a samponnal kezelt és törölközőszáraz hajra. Masszírozd be a haj hosszába és a hajvégekbe. Hagyd hatni legalább 5 percig vagy tovább, attól függően, hogy milyen mértékben kívánod semlegesíteni a sárga árnyalatot. A pakolást különösen azokon a területeken alkalmazd, ahol semlegesíteni kell a nem kívánt alaptónusokat a hűvös szőke szín érdekében.

Tipp: 
A KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet hatásának fokozása érdekében a pakolást a Blond Absolu termékcsalád más termékeivel együtt használd.

Hajtípus:
Világosított, melírozott, ősz vagy szőke hajra.

A készlet tartalma:
KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière sampon, 250 ml
KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet hajmaszk, 200 ml


Összetétel

A maszk: Aqua / Víz - Cetearyl Alcohol - Paraffinum Liquidum / Ásványolaj - Dipalmitoylethyl - Hydroxyethylmonium Methosulfate - Cetyl Esters - Cetrimonium Chloride - Citromsav - Sodium Benzoate - Sodium Hydroxide - Caprylyl Glycol - Salicylic Acid -. Ci 60730 / Acid Violet 43 - Limonene - Glycerin - Sodium Hyaluronate - Tocopherol - Ci 45100 / Acid Red 52 - Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract - Malva Sylvestris Flower Extract / Malva Sylvestris Flower Extract - Potassium Sorbate - Parfum / Parfüm - Parfüm - Tocopherol - Ci 45100 / Acid Red 52.

Sampon: Aqua / Water, Nátrium-lauril-szulfát, Glicerin, Kókusz-betain, Nátrium-klorid, Cocamide Mipa, Citromsav, Nátrium benzoát, Nátrium-hidroxid, Hexilén-glikol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium-klorid, Salicylic Acid, Limonene, Tokoferol, Leontopodium Alpinum virág/levél kivonat, Sodium Hyaluronate, Malva Sylvestris virágkivonat / mályva virágkivonat, Kálium-szorbát, Parfum / Fragrance.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Típus Női

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSVL1531
Termékszám:  3474636983964
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15