Oldal frissítése

Kendamil Bio/organikus csecsemőtápszer mix, 4× 150 g

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Kendamil Bio/organikus csecsemőtápszer mix, 4× 150 g

A csecsemője áttér az anyatejből a rendszeres szilárd étrendbe, és szeretné megkönnyíteni ezt az átmenetet? Kiváló választás a Kendamil baby organikus / organikus zabkása 4 darabos csomagban. A kása gondosan kiválasztott gabonaféléket, valamint a baba számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottak és nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket. Vegetáriánusok számára is megfelelő. A Kendamil zabkása elkészítése nagyon egyszerű, csak öntse bele meleg tejbe és készítsen vastagabb vagy vékonyabb zabkását gyermeke igényei szerint. A csomag 4 különféle zabkása 150 g-ot tartalmaz.

A Kendamil bio / organikus cefre variációinak fő jellemzői, 4 × 150 g

  • Kendamil baba zabkása a szoptatás és a szilárd étel közötti könnyű átállás érdekében
  • Gondosan megválasztott gabonafélék és néhány gyümölcsprés
  • A szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazzák
  • Só és cukrok minimális természetes mennyiségben
  • Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket
  • Vegetáriánusok számára, néhány gluténmentes zabkása
  • Támogatják a gyermek természetes és egészséges fejlődését
  • Könnyen elkészíthető kása
  • Ingyenes teáskanál NUK
  • Alkalmas gyermekek számára 7 hónapos kortól

Kendamil Mash változata

A csomag 4 fajta Kendamil zabkást tartalmaz : gluténmentes, banánnal és eperrel, gluténmentes gyümölcsökkel és multigrain-nal. A kása egy része a 4. hónap óta megfelelő. A zabkása elkészítése nagyon egyszerű: öntsön bele a szükséges mennyiséget meleg bébi tejbe, keverje meg és hagyja lehűlni. A csomag tartalmaz egy ingyenes kanál NUK-ot is a kényelmes etetéshez.

Csomag tartalma:
Kendamil kása bio / szerves gluténmentes
Összetétel:
Liszt (rizs 40%, kukorica 30%, köles 30%) és tiamin (B1-vitamin). (Az allergének címkével vannak ellátvakiemelten. Tejet tartalmazhat . A tiamin nem szerves eredetű. A kompozíció az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.
Kendamil kása banánnal és eperrel
Összetétel:
A teljes kiőrlésűzabliszt 57%, finom zabliszt 25%, banán szeletek 12%, eperpor 6% (rizsliszt tartalmaz), tiamin (B1-vitamin). 78 g bio banánt és 45 g bio epert tartalmaz. (Az allergének címkével vannak ellátvakiemelten. Tejet tartalmazhat . A tiamin nem szerves eredetű. A kompozíció az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.
Kendamil zabkása gluténmentes gyümölcs
Összetétel:
Liszt (rizs 34%, kukorica 25,5%, köles 25,5%, banánszeletek 11%, mangószeletek 4%, tiamin (B1-vitamin). 72,5 g szerves banánt és 35 g szerves mangot tartalmaz (az allergének címkével vannak ellátvakiemelten. Tejet tartalmazhat . A tiamin nem szerves eredetű. A kompozíció az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.
Kendamil többszemes kása
Összetétel:
Liszt (teljes kiőrlésű)zab 25%, rizs 12%, teljes kiőrlésű búza 9,5%, kukorica 9%, teljes kiőrlésű köles 9%, teljes kiőrlésű árpa 5,2%, teljes kiőrlésű tönköly 3,2%, teljes kiőrlésű rozs 2,1%, finom zabliszt 25%, tiamin (B1-vitamin). (Az allergének címkével vannak ellátvakiemelten. Tejet tartalmazhat . Tiamin BIO eredetű.). A kompozíció az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.
Kanál NUK

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tömeg 600 g
A csomagban lévő darabok száma 4 db

Összetevők

Összetétel Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Bio minőség, Pálmaolaj nélkül

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 4 hónapos kortól

Kása típusa

Kása típusa Többfajta

Pép típusa

Típus Tejmentes zabkása

Íz

Íz Gyümölcsös
Kód:  BABY8442
Termékszám:  5056000511287

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10