Oldal frissítése

Kendamil bébitápszer 3, 900 g

5,0 230 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kendamil bébitápszer 3, 900 g

A Kendamil 3 DHA+ babatápszert a csecsemők igényeinek megfelelően fejlesztették ki, és a szoptatás kiegészítésére vagy helyettesítésére szolgál. 12-36 hónapos kisgyermekek számára alkalmas.Az különleges prémium receptúra tartalmazza mindazt a természetes előnyt, amit a teljes tej kínál. Elősegíti a gyermek egészséges és megfelelő fejlődését és biztosítjaa tápanyagok átfogó és kiegyensúlyozott kombinációját. 

Kendamil babatápszer 3 DHA+

  • Alkalmas kiegészítő vagy teljes szoptatáshoz
  • Egyedi prémium recept
  • A gyermek egészséges fejlődésének elősegítése
  • A tápanyagok átfogó és kiegyensúlyozott kombinációja
  • Teljes tejből készült
  • Támogatja a gyermek jobb alvását

Kiegyensúlyozott összetétel az egészséges növekedésért és fejlődésért

Kiegyensúlyozott összetétel A Kendamil 3 DHA+ babatápszer tartalmaegészséges tej, immunerősítő nukleotidok, omega 3 és omega 6 az egészséges növekedéshez és fejlődéshez, taurin a megfelelő agy fejlődéséhez és aktivitásához, kalcium a megfelelő csontfejlődéshez, vas és A, C és D vitaminok. Támogatja a gyermek jobb alvását.A termék nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, szóját és genetikailag módosított nyersanyagokat. 
További információ:
Gyermekeknek tervezve:12 és 36 hónap között
Tartalom:
900 g
Összetétel:
A: tej, Galakto oligoszacharidok (A: tej), kalcium-foszfát, kálium-karbonát, Mortierella Alpina olaj), kalcium-citrát, kalcium-citrát, nátrium-aszkorbát, kálium-hidroxid, vas-pirofoszfát, nukleotidok (citidin5'-monofoszfát, Uridin 5'monophosphate, Adenozin 5'monophosphate, monofoszfát, nátrium-guanozin 5'-monofoszfát), L karnitin, E vitamin, citrát, pantotén, A-vitamin, tiamin, B6-vitamin, réz-szulfát, kálium-jodid, mangán-szulfát, folsav, nátrium-szelenit, riboflavin, K-vitamin, biotin, D-vitamin, B12-vitamin.
A - allergének



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tömeg 900 g
A csomagban lévő darabok száma 1 db

Tej típusa

Tej típusa Totyogó

Összetevők

Összetétel Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Prebiotikumos, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Tehéntej (tejzsír), Pálmaolaj nélkül

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 12 hónapos kortól
Kód:  BABY6762
Termékszám:  5056000502797

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10