Oldal frissítése

Kendamil baba kecsketej 3 DHA + (800 g)

4,6 20 értékelés
14 790 Ft

Kendamil baba kecsketej 3 DHA + (800 g)

A nagyobb gyermekek számára készült, kecsketej alapú Kendamil 3 DHA+ tápszer 12-36 hónapos korú gyermekek számára ajánlott. A babák emésztőrendszere könnyebben megbirkózik vele, mint a tehéntejjel, mivel csak minimális mértékben tartalmazza az allergiás reakciókat kiváltó alfa1 kazein fehérjét, és a benne található, liposzómális fehérjemembránnal bevont zsírcseppek is kisebbek. További előnye a tehéntejhez képest magasabb prebiotikus oligoszacharid- és HMO-tartalom. A kecseketejből készült Kendamil 3 tápszer minden tápanyagot tartalmaz,amire a kicsiknek szükségük van. A tej ökológiailag tiszta területen legelésző kecskéktől származik. Pálma- és halolaj-, szója- és GMO-mentes.

A kecseketej alapú Kendamil 3 DHA+ 800 g tápszer legfontosabb jellemzői

  • Kecseketej alapú Kendamil 3 DHA+ tápszer 12-36 hónapos korú babáknak
  • Teljes zsírtartalmú A2 kecsketejből készül, A2 ß-kazein túlsúlyban
  • Az allergiás reakciókat okozó alfa1 kazeinfehérje tartalma minimális
  • A kecsketejben lévő zsírcseppek kisebbek
  • Ezáltal könnyebben emészthető, mint a tehéntej, és alkalmas az érzékeny pocakúak számára
  • Több vitaminnal és ásványi anyaggal és 6-szor több prebiotikus oligoszachariddal
  • Mindent tartalmaz, amire a babának szüksége van
  • Pálma- és halolajmentes, szója és GMO-mentes
  • Omega-3 telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyeket a tengeri moszatok szolgáltatnak
  • A Kendamil ökológiai területen legelő kecskék tejéből készül

Elkészítés: 
A tápszer elkészítése előtt moss kezet, és sterilizálj minden eszközt és a cumisüveget is! Forralj fel friss vizet, és hagyd hűlni körülbelül 10 percig! Öntsd a szükséges mennyiségű vizet a palackba (a csomagoláson található táblázat szerint), add hozzá a port (a csomagoláson található táblázat szerint)! Zárd le az üveget, és jól rázd össze! Hűtsd le megfelelő hőmérsékletre!
Összetevők:  
Teljes értékű kecske tej (236 g folyékony tej 100 g tápszerben), demineralizált kecskefehérje tejből nyert tejsavópor (tej), 
laktóz (tehéntejből származó tejtermék), növényi olajok (napraforgó, kókuszdió, repce), sovány kecseketejpor, galakto-oligoszacharidok (tehéntejből), 5,25 %, kalcium-trifoszfát, kalcium-laktát, kalcium-citrát, kalcium-foszfát, kálium-hidroxid, nátrium-aszkorbát, dokozahexaénsav (a Schizochytrium sp. mikroalgából származóolaj). T18), nukleotidok (citidin-5'-monofoszfát, uridin-5'-monofoszfát nátriumsója, adenozin-5'-monofoszfát, inozin-5'-monofoszfát nátriumsója, guanozin-5'-monofoszfát nátriumsója), vas-szulfát, arachidonsav (Mortierella alpina olaj), L-karnitin, E-vitamin, cink-szulfát, niacin, kalcium-D-pantotenát, réz-szulfát, A-vitamin, tiamin, riboflavin, B6-vitamin, folsav, mangán-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K-vitamin, D3-vitamin, biotin, B12-vitamin.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 800 g
A csomagban lévő darabok száma 1 db

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tej típusa

Tej típusa Totyogó

Összetevők

Összetétel Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Gluténmentes, Szójamentes, Kecsketejes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Prebiotikumos, Hozzáadott cukor nélkül, Pálmaolaj nélkül

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 12 hónapos kortól
Kód:  BABY12936
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056000503862

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05