Oldal frissítése

KALLOS Spa Replenishing Shower Gel 1000 ml

4,5 2 értékelés
1 790 Ft

KALLOS Spa Replenishing Shower Gel 1000 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor vedd meg a jól ismert Kallos finom tusfürdőjét, amely minden bőrtípusra tökéletes választás. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: tisztító és hidratáló szer. A repedezett, száraz bőr természetes regenerációs folyamatáról a termék fő összetevőjét képező vitaminok gondoskodnak. A termék aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: e-vitamin. Kellemes ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és az illata is gyönyörű.

KALLOS Spa Replenishing Shower Gel 1000 ml tusfürdő legfőbb jellemzői

  • Kallos tusfürdő segítségével a bőröd azonnal bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • tisztító és hidratáló hatása van
  • összetétele: vitaminos
  • a közismert Kallos tusfürdője minden bőrtípusra ajánlott
  • e-vitamin a hatóanyagú
  • max. űrtartalma: 1000 ml

Összetétel

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERINE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, PARFUM, COCO GLUCOSIDE, PEG-4 DISTEARYL ETHER, POLYQUATERNIUM-7, DISTEARYL ETHER, DICAPRYLYL ETHER, PROPYLENE GLYCOL, CITRUS AURANTIUM AMARA OIL, SOLUBLE COLLAGEN, NIACINAMIDE, CALCIUM PANTOTHENATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, PYRIDOXINE HCI, MALTRODEXTRIN, SODIUM STARCH, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM BENZOATE

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló
Kód:  KSTE2771
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5998889515010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20