Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks)

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 120 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 1 050 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 980 Ft/db

K2R Colour catcher + Stain remover (5 ks)

Ön sem szereti idejét a ruhák szétválogatásával tölteni, még mielőtt a mosógépbe helyezné őket? Spóroljon a mindennapi gondjain, és próbálja ki ezt a piacon lévő forradalmi újdonságot! Egyedülálló textiltasakok formájában kapható, folttisztítót tartalmazó mosószer a Henkel vezető gyártótól. Ezentúl már nem kell azon törnie a fejét, hogy csíkos blúzát a fehér vagy a színes ruhák közé tegye-e be mosni. Előzze meg az összes színnel kapcsolatos katasztrófát, amely a mosnivaló ruha nem megfelelő szétválasztásából adódhat. Az ötletes szabadalmaztatott technológiának köszönhetően, amely hatékonyan megakadályozza ruháinak nem kívánatos elszíneződését, ruhái még sokáig úgy fognak ragyogni, akár az újak. A bizonyítékot keresse a tasakon.


Legfontosabb jellemzői

  • A forradalmi, szabadalmaztatott Colour Catcher technológia lehetővé teszi több színű ruháinak együtt történő mosását 
  • Ruháinak gyors és kényelmes mosása előzetes válogatás nélkül
  • Egyszerű használat - egyszerűen helyezze a mosószer kapszulát a mosógépbe, majd helyezze a mosógépbe a mosnivaló ruhát
  • A folteltávolító már 30 °C-on is kifejti hatását a legmakacsabb szennyeződéseken is
  • A csomag 5 db mosószer kapszulát  tartalmaz
K2R Colour catcher + Stain remover
 

K2R Colour catcher + Stain remover
 

Mondjon búcsút a nem kívánatos elszíneződéseknek

Használata egyszerű! A kapszulát helyezze a mosógépbe, ezután helyezze be a mosnivaló ruhákat, majd az Ön által kiválasztott mosószert is. Minden egyébről már a kendő fog gondoskodni. Az alapja egy egyedülálló polimer vastag, háromdimenziós struktúrája, amelynek köszönhetően a feloldódott színezékeket a kapszula maradéktalanul "elfogja". A folteltávolító már akár 30°-on is kifejti hatását még a legmakacsabb foltokkal szemben is.


Takarítson meg munkát, időt és pénzt

Az egyedülálló kapszulák speciálisan úgy lettek megtervezve, hogy azok egy erős mágnes elvén működjenek. A mosás során tökéletesen megkötik a vízben található feloldódott színt és szennyeződéseket. Amennyiben a K2r Colour Catcher-t minden egyes adag mosásnál használni fogja, abban az esetben különböző színű ruhákat is moshat együtt anélkül, hogy előzőleg válogatnia kellene őket. A kapszulákat alkalmazhatjuk kézi mosás, illetve automata mosógépben történő mosás során is. Alkalmasak minden anyagtípushoz, mosási hőfokhoz és ciklushoz. 

K2R Colour catcher + Stain remover
 

 

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Folteltávolító

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Színes ruhákhoz
Kód:  ODS020
Termékszám:  9000101016437
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15