Oldal frissítése

K2R mosógép tisztító (2 zacskó)

4,6 49 értékelés
1 790 Ft

K2R mosógép tisztító (2 zacskó)

Szeretné, hogy mosógépe javítás nélkül hosszú ideig működőképes maradjon és ruhái mindig tiszták és illatosak legyenek?  A Henkel forradalmian új terméke egyedülálló a piacon, a tisztító zacskók hatékonyan meghosszabbítják készüléke élettartamát. A K2R tisztító 2r 3 fő funkcióval rendelkezik. Megkönnyíti a mosógép tisztítását, feloldja a vízkövet, kitisztítja a mosópor és vízlágyító tabletták maradványát, kellemes illatot csinál. Kényeztesse mosógépét professzionális K2R ápolószerrel!

Fontosabb jellemzők

  • Szakmai és barátságos ápolás
  • A csomag 2 db tisztító zacskót tartalmaz
  • Kitakarítja a mosószer és öblítő maradékát
  • Tökéletesen eltávolítja a vízkövet
  • Kellemes, friss illatot ad
  • 40 mosásonként szükséges a hsználata
  • Hatékonyan kiterjeszti a mosógép életét

Gondozza mosógépét!

Egyszerűen használható! Csak öntse a zacskó tartalmát a mosógép dobjába. Elöltöltős készüléknél aktiválja a 60 ° C-os pamut mosó programot, ha felültöltős gépe van, egyszerűen állítsa a legmagasabb hőmérsékletre és indítsa el a leghosszabb programot. Háromhavonta vagy 40 mosásonként használja!

 

Összetétel

<5% neiontové povrchově aktivní látky, parfémy

Paraméterek

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Por
Kód:  CIS078
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000101016529

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20