Oldal frissítése

K2R Intensive White 20 db

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 1 590 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több csomag 1 320 Ft/csomag

K2R Intensive White 20 db

Tökéletesen fehér ruhákat szeretnél, amelyek még többszöri mosás után is újszerűnek tűnnek? Spórolj a munkával és felejtsd el a mindennapi gondokat - próbád ki a piacon a forradalmi újdonságot, a Henkel által kínált egyedi intenzív fehér mosókendők formájában. A kifinomult szabadalmaztatott technológiával a fehér ruhák még mindig ragyogóak és tiszták lesznek, a nemkívánatos szürkülés és sárga foltok nélkül. A mosókendőket kifejezetten úgy tervezték, hogy olyan erős mágnesként dolgozzanak, amely tökéletesen semlegesíti a vízben felszabaduló színt és szennyeződést a mosási ciklus alatt. Használhatók kézi és automatikus mosáshoz, valamint szárítógépben történő szárításhoz. Alkalmasak minden hőmérsékletre, mosási ciklusra és anyagtípusra.

A K2R intenzív fehérítő kendők legfontosabb jellemzői

  • Egyedi fehérítőkendők mosáshoz
  • Fehér ruhákhoz lett kifejlesztve
  • Forradalmi szabadalmaztatott technológia
  • Bolyhosodás elleni védelem
  • Könnyen kezelhető
  • Professzionális és gyengéd gondoskodás

Mondj búcsút a nemkívánatos szürkülésnek

A K2R Intensive White fehérítő törlőkendő használata nagyon egyszerű. Csak helyezd őket a mosógépbe, majd add hozzá a mosandó ruhát és a kiválasztott mosószert. Minden másról gondoskodik a mosókendő. Az erős összetevők hatékonyan semlegesítik a vízben levő szennyeződéseket, miközben a ruha fehér színét megtartják. Kezeld kedvenc ruháját professzionális és gyengéd gondozással. A csomagban 20 törlőkendő található.



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Fehér ruhákhoz

Darabszám

Darabszám 20 db
Kód:  PPR469
Termékszám:  9000101345131

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10