Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

K2R Intensive Black 20 db

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

K2R Intensive Black 20 db

Egy tökéletesen fekete ruhát szeretnél, amely még több mosás után is újszerűnek tűnik? Spórolj a munkával és felejtsd el a mindennapi gondokat - próbád ki a piacon a forradalmi újdonságokat, a Henkel által készített egyedi intenzív fekete mosókendők formájában. A kifinomult technológiának köszönhetően a fekete ruha mindig ragyogó lesz, a fakulás nemkívánatos hatása nem elmúlik. A mosókendőket kifejezetten úgy tervezték, hogy a szálak simításán alapuljanak. Ez megakadályozza, hogy a szövetek kibolyhosodjanak. Használhatók kézi és automata mosáshoz, valamint szárítógépben történő szárításhoz. Alkalmasak minden hőmérsékletre, mosási ciklusra és anyagtípusra.

A K2R intenzív fekete mosókendők fő jellemzői

  • Egyedi mosókendő - K2R intenzív fekete
  • Fekete ruhák számára készült
  • Forradalmi technológia
  • A szín nem fakul ki
  • Könnyen kezelhető
  • A K2R intenzív fekete visszaállítja a fekete intenzitását és fényerejét

Viszlát fakulás

A K2R intenzív fekete törlőkendő használata nagyon egyszerű. Csak helyezd őket a mosógépbe, majd add hozzá a kimosandó ruhákat és a kiválasztott mosószert. Minden másról gondoskodik a mosókendő. Az erős összetevők hatékonyan simítják a szálakat, és így megakadályozzák a színeknek a szövetekből történő felszabadulását. Emellett frissíti a fekete szín intenzitását és fényerejét. A fekete ruha soha nem fakul. Kezeld kedvenc ruhádat professzionális és gyengéd gondozással. A csomagban 20 törlőkendő található.



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális

Darabszám

Darabszám 20 db
Kód:  PPR485
Termékszám:  9000101345698

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05