Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

K2R Colour Catcher (40 db)

2 190 Ft
1 720 Ft áfa nélkül

K2R Colour Catcher (40 db)

Nem szereted válogatni a ruhákat mosás előtt? Spórolj a munkával és felejtsd el a mindennapi gondokat - próbád ki a piacon a forradalmi újdonságot, a színes ruhákhoz kifejlesztett K2R mosókendőt a Henkeltől. Ezentúl nem kell aggódnod, hogy a csíkos blúz miatt elszíneződnek a fehér ruhák. A kifinomult szabadalmaztatott technológia hatékonyan megakadályozza a nemkívánatos elszíneződést, így a ruhák ragyogóak és újak marad. Kerüld ez a figyelmetlenül szétválogatott ruhák miatti színkatasztrófákat. A csomag 40 törlőkendőt tartalmaz. 

A K2R Color Catcher mosókendők legfontosabb jellemzői

  • Mosókendők mosáshoz
  • A forradalmian új, szabadalmaztatott K2R Color Catcher technológia lehetővé teszi, hogy különböző színű ruhákat moss együtt
  • Gyors és kényelmes ruhanemű mosáshoz előzetes válogatás nélkül
  • Könnyen használható - csak tedd a kendőt a mosógépbe, és töltsd be a ruhákat
  • 100% természetes anyag vegyi anyagok nélkül
  • A csomag 40 mosókendőt tartalmaz

Mosókendők, amelyek időt és pénzt takarítanak meg

A használata olyan egyszerű! Helyezd a szalvétát a mosógépbe, majd add hozzá a ruhákat és a kiválasztott mosószert. Minden másról gondoskodik a kendő. Magja egy sűrű, háromdimenziós szerkezetű, egyedülálló polimerből áll, amely a vízben oldott festékeket tökéletesen rögzíti, és nem is oldja fel őket. Az egyedi K2R Color Catcher törlőkendőket kifejezetten egy olyan erős mágnes elvére fejlesztették ki, amely tökéletesen rögzíti a vízben lévő laza színeket és szennyeződéseket a mosási ciklus alatt. Ha minden tételhez hozzáadsz egy K2R színfogót, akkor különféle színű ruhákat moshatsz együtt, előzetes válogatás nélkül. A törlők felhasználhatók kézi és automata mosáshoz, valamint szárítóban történő szárításhoz. Alkalmasak minden hőmérsékletre, mosási ciklusra és bármilyen típusú anyagra.

A K2R színfogó természetes anyaga

A törlőkendők 100%-ban természetes anyagokból készültek, és nem engednek vegyi anyagokat a vízbe. Használat után eldobhatók a papírral együtt, mivel újrahasznosíthatók és teljesen lebonthatók.4,8
23 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Színes ruhákhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Darabszám

Mennyiség 40 db
Kód:  ODS054
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  9000101339499
WEB0