Oldal frissítése

K2R Colour Catcher (40 db)

5,0 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

K2R Colour Catcher (40 db)

Nem szereted válogatni a ruhákat mosás előtt? Spórolj a munkával és felejtsd el a mindennapi gondokat - próbád ki a piacon a forradalmi újdonságot, a színes ruhákhoz kifejlesztett K2R mosókendőt a Henkeltől. Ezentúl nem kell aggódnod, hogy a csíkos blúz miatt elszíneződnek a fehér ruhák. A kifinomult szabadalmaztatott technológia hatékonyan megakadályozza a nemkívánatos elszíneződést, így a ruhák ragyogóak és újak marad. Kerüld ez a figyelmetlenül szétválogatott ruhák miatti színkatasztrófákat. A csomag 40 törlőkendőt tartalmaz. 

A K2R Color Catcher mosókendők legfontosabb jellemzői

  • Mosókendők mosáshoz
  • A forradalmian új, szabadalmaztatott K2R Color Catcher technológia lehetővé teszi, hogy különböző színű ruhákat moss együtt
  • Gyors és kényelmes ruhanemű mosáshoz előzetes válogatás nélkül
  • Könnyen használható - csak tedd a kendőt a mosógépbe, és töltsd be a ruhákat
  • 100% természetes anyag vegyi anyagok nélkül
  • A csomag 40 mosókendőt tartalmaz

Mosókendők, amelyek időt és pénzt takarítanak meg

A használata olyan egyszerű! Helyezd a szalvétát a mosógépbe, majd add hozzá a ruhákat és a kiválasztott mosószert. Minden másról gondoskodik a kendő. Magja egy sűrű, háromdimenziós szerkezetű, egyedülálló polimerből áll, amely a vízben oldott festékeket tökéletesen rögzíti, és nem is oldja fel őket. Az egyedi K2R Color Catcher törlőkendőket kifejezetten egy olyan erős mágnes elvére fejlesztették ki, amely tökéletesen rögzíti a vízben lévő laza színeket és szennyeződéseket a mosási ciklus alatt. Ha minden tételhez hozzáadsz egy K2R színfogót, akkor különféle színű ruhákat moshatsz együtt, előzetes válogatás nélkül. A törlők felhasználhatók kézi és automata mosáshoz, valamint szárítóban történő szárításhoz. Alkalmasak minden hőmérsékletre, mosási ciklusra és bármilyen típusú anyagra.

A K2R színfogó természetes anyaga

A törlőkendők 100%-ban természetes anyagokból készültek, és nem engednek vegyi anyagokat a vízbe. Használat után eldobhatók a papírral együtt, mivel újrahasznosíthatók és teljesen lebonthatók.



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Színes ruhákhoz

Darabszám

Darabszám 40 db
Kód:  ODS054
Termékszám:  9000101339499

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15