Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

K2R Color Catcher 60 db

5 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

K2R Color Catcher 60 db

Te sem szeretsz azzal bajlódni, hogy kiválogatod a szennyesedet, mielőtt beteszed a mosógépbe? Kíméld meg magad a mindennapos fáradságtól és próbáld ki a Henkel forradalmian új K2R Colour Catcher törlőkendőit. Nem kell többé azon töprengened, hogy fehér vagy színes szennyeshez betedd-e csíkos blúzt. A Colour Catchernek és a zseniális, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően hatékonyan megakadályozhatod a nem kívánt elszíneződését, és ruháid ragyogóak és újszerűek maradnak. Kerüld el a színkatasztrófákat, amelyek a mosás előtti helytelen válogatás után következhetnek be. A Colour Catcher csomag 60 törlőkendőt tartalmaz.

A K2R Color Catcher legfontosabb jellemzői

  • Mosókendők mosása színes ruhákhoz
  • A forradalmian új, szabadalmaztatott K2R Color Catcher technológia lehetővé teszi a különböző színű ruhák együttes mosását
  • A ruhanemű gyors és kényelmes mosásához előzetes válogatás nélkül
  • Könnyen használható - csak tedd a Color Catcher-t a mosógépbe, és tedd hozzá a ruhaneműt
  • 100% -ban természetes anyag vegyszerek nélkül
  • A Color Catcher csomag 60 darab szalvétát tartalmaz

Mosókendők, amelyek időt és pénzt takarítanak meg

Olyan egyszerűen használható! Csak tedd a kendőt a mosógépbe, majd add hozzá a kívánt ruhaneműt és mosószert. Maga a kendő gondoskodik minden másról. Magja egyedülálló, sűrű háromdimenziós szerkezetű polimerből készül, amelynek köszönhetően a vízben oldott színezékek tökéletesen megragadnak, és nem is szabadulnak fel újra. Az egyedülálló K2R Color Catcher törlőkendőket kifejezetten egy erős mágnes elvére tervezték, amely tökéletesen megragadja a laza festéket és szennyeződéseket a vízben a mosási ciklus alatt. Ha minden egyes adaghoz hozzáadod a K2R Color Catcher alkalmazást, akkor a különféle színű ruhaneműket az első válogatás nélkül együtt moshatod. A kendők használhatók kézi és automatikus mosáshoz, valamint szárítógépek szárításához. Minden hőmérsékletre, mosási ciklusra és anyagtípusra alkalmasak.

A K2R Colour Catcher törlőkendők természetes anyaga 

A kendők 100% -ban természetes anyagokból készülnek, és nem engednek semmilyen vegyszert a vízbe. Használat után a papírral együtt eldobhatók, mivel újrahasznosíthatók és teljesen biológiailag lebonthatók.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz

Darabszám

Darabszám 60 db
Kód:  PPR1220
Termékszám:  9000101504408

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15