Oldal frissítése

JOICO Body Luxe Conditioner 300 ml

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JOICO Body Luxe Conditioner 300 ml

Kényeztesse haját a legjobb minőségű készítményekkel a neves JOICO kozmetikai cég termékcsaládjából!

A JOICE Body Luxe Conditioner hajkondicionálót erőtlen, vékonyszálú és normál hajra fejlesztették ki. Fő előnye, hogy a hajat azonnal megerősíti. A speciális receptúrának köszönhetően minden egyes hajszálat megerősít, amely alól a festett haj sem kivétel. A kondicionáló használata ideális abban az esetben, ha egészében szeretne javítani a haja állapotán.

Az új JOICO termékcsaládot a forradalmi Oat Protein Complex gazdagítja (zab kivonat), mely láthatóan erősíti a hajat anélkül, hogy terhelné vagy károsítaná.
Specifikációk:
Hajtípus:
Erőtlen, vékonyszálú és normál hajtípusra

Mennyiség:
300 ml

Összetétel:
Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Glycerin, Polysorbate, Hydroxyethylcellulose, Silicone Quaternium-16, Fragrance (Parfum), Polyquaternium-10, Undeceth-11, Methylparaben, Disodium EDTA, Butyloctanol, Undeceth-5, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin (Quadramine Complex) , Oat Amino Acids , Hydrolyzed Oat Protein

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KSVL1931
Termékszám:  074469477062

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10