Oldal frissítése

JM SOLUTION kaktusz, 30 ml

1 090 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 010 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 930 Ft/db

JM SOLUTION kaktusz, 30 ml

A bőröd csak a legjobb készítményekre szomjazik. A híres JM SOLUTION által előállított arcmaszk alkalmazási területe: arc. Luxus, prémium gondoskodásban lesz részed. Innovatív összetevőinek és kellemes illatának hála minden hölgy felhasználó imádni fogja. Az ismert JM SOLUTION textil arcmaszk felvitele nagyon egyszerű, és kellemes állaggal örvendeztet meg. Alkalmazása után a maszk és a hatóanyagok rendkívüli hatásának köszönhetően a bőr egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. Biztosan el leszel ragadtatva az eredménytől!

Arcpakolás JM SOLUTION kaktusz, 30 ml ...

A híres JM SOLUTION kaktusz, 30 ml arcmaszk fontosabb tulajdonságai

  • A jól ismert JM SOLUTION gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: arc, amelynek biztosítja megfelelő ápolást és táplálást
  • Remek választás a hölgyek számára
  • A remek textil típusú arcmaszk megörvendeztet könnyű felvitelével és kellemes állagával
  • Az arcmaszk hatékonyságáért felelő anyag: allantoin, kaktusz olaj és panthenol
  • Jelölése: természetes kozmetikum és vegán kozmetikum
  • Az ismert JM SOLUTION arcmaszk térfogata 30 ml

Keltsd életre a bőrödet!

A híres JM SOLUTION arcmaszk remek megoldás a bőrápoláshoz, mert minőségi ápolást nyújt. Az arcmaszk tele van a természetben található, jótékony hatású összetevőkkel. Értékelni fogod, hogy vegán minősítéssel rendelkezik.

Összetétel

Water, Glycerin, Methylpropanediol, Butylene Glycol, 1,2-Hexándiol, Xanthan Gum, Trehalose, Hydroxyacetophenone, Poligliceril-10 laurát, Allantoin, Betaine, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Dikálium-glicirrizát, Glicerin-glükozid, Disodium EDTA Illat, Panthenol, Poligliceril-3-metilglükóz-disztearát, Opuntia Ficus-Indica szár kivonat, Hidrogénezett lecitin, Methyl Glucose Sesquistearate, Maltodextrin, Hidrolizált Acacia Macrostachya magkivonat, Cetearyl Glucoside, Opuntia Ficus-Indica magolaj, Hidrolizált lupin fehérje, Citric Acid, Anastatica Hierochuntica kivonat, Sodium Citrate, Viscum Album (fagyöngy) kivonat, Sodium Hyaluronate, Poncirus Trifoliata gyümölcskivonat, Morus Bombycis kivonat, Inula Britannica virágkivonat, Forsythia Suspensa gyümölcskivonat, Lactobacillus Ferment, Hidrolizált hialuronsav, Hialuronsav, Aspergillus Ferment

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KSPL4994
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809711714709

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05