Oldal frissítése

JM SOLUTION Hidrogél gránátalma, 2 db

790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 790 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 csomag 730 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több csomag 630 Ft/csomag

JM SOLUTION Hidrogél gránátalma, 2 db

Mindent adj meg a bőrödnek, amire csak szüksége van! A híres JM SOLUTION által gyártott arcmaszk alkalmazási területe: szem. Luxus, prémium gondoskodásban lesz részed. Az innovatív összetevők és a kellemes illat gondoskodik arról, hogy a hölgyek imádni fogják. A híres JM SOLUTION gél arcmaszk egyszerűen felvihető és remek az állaga is. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően bőröd azonnal ragyogó és egészséges, fiatalos megjelenésű lesz. Elámulsz, ha meglátod a végeredményt!

Arcpakolás JM SOLUTION Hidrogél gránátalma, 2 db ...

A népszerű JM SOLUTION Hidrogél gránátalma, 2 db arcmaszk leglényegesebb jellemzői

  • A híres JM SOLUTION gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: szem, hogy remekül kiegészíthesd a bőrápoló készítmények termékpalettáját
  • A termék a hölgyek számára alkalmas
  • A kiváló hatású gél típusú arcmaszk egy könnyen alkalmazható, hatékony készítmény
  • A hatékonyság alapja a következő összetevő: gránátalma olaj és e-vitamin
  • Jelölése: természetes kozmetikum és vegán kozmetikum
  • A híres JM SOLUTION arcmaszk térfogata 15 ml

Tökéletes ápolást a bőrnek!

Az ismert JM SOLUTION arcmaszk hatékonyan ápolja a bőrödet. Ez az arcmaszk csak a legjobb természetes összetevőket tartalmazza. A vegán címkét kapta meg, ami azt jelenti, hogy nem állati eredetű összetevőkből készült.

Összetétel

Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Punica Granatum gyümölcskivonat, Hidrolizált lupin fehérje, Hidrolizált növényi fehérje, Cianokobalamin, Rosa Canina gyümölcskivonat, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Hidrolizált hialuronsav, Nátrium-acetilált hialuronát, Ceratonia Siliqua Gum, Propanediol, Chondrus Crispus por, Butylene Glycol, Panthenol, Chondrus Crispus kivonat, Hydroxyacetophenone, Trehalose, Betaine, 1,2-Hexanediol, Cellulose Gum, Centella Asiatica kivonat, Sucrose, Kálium-klorid, Disodium EDTA Charcoal Powder, Musa Sapientum virágkivonat, Rosa Damascena virágvíz, Pyrus Communis gyümölcskivonat, Pantolakton, Prunus Domestica gyümölcskivonat, Cucumis Melo gyümölcskivonat, Hedera Helix levél/szár kivonat, CI 16035, Maltodextrin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citromsav

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Szem

Típus

Típus Gél

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml
Kód:  KSPL4989
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809711716079

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15