Oldal frissítése

Taf Toys játék váltók tükörrel autó

Kiegészítők a termékhez

Taf Toys játék váltók tükörrel autó

A tükörrel ellátott utazó játékülés a Taf Toystól egy interaktív és színes játéktér, ami órákra lefoglalja a kicsit az autóban. Egyszerűen csatolja a játékot az utazás menetével ellenkező irányba, hogy a fáradságos utat izgalmassá tegye!. A játék tartalmaz három laláógó játékot - békát, virágot és labdát. Továbbá lehetővé teszi, hogy vezetés közben mind gyermek, mind a szülő biztonságosan figyelemmel követhesse egymást a visszapillantó tükörben. A játék erőteljesen stimulálja a a gyermek kíváncsiságát, fejleszti a gyermek motoros készségeit, így javítva a koncentrációs és koordinációs készségeket. Úgy tervezték, hogy a gyermek születésétől fogva biztonsággal használhassa. Tépőzár segítségével könnyedén az üléshez ileszthető. 

Műszaki adatok:

Anyaga:
Szép puha szövet
Minőségi műanyag biztonságos alkatrészekkel

Ajánlott kor:
Születéstől fogva

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden a cseh szabályozás szerinti jogi normának. Természetesen megfelelőségi nyilatkozatottal van ellátva.

Kód:  FOB053
Termékszám:  605566115559

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05