Oldal frissítése

Jar All In One Lemon Mosogatógép Kapszula 96 darabos kiszerelés

4,9 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jar All In One Lemon Mosogatógép Kapszula 96 darabos kiszerelés

A Jar All in One mosogatógép kapszula a Jar tisztítóerejét már elsőre kifejti, valamint formulája még a beszáradt zsíros szennyeződéseket is tisztítja. A Jar a folyékony és por formát ötvözi egyetlen, hatékony kapszulában. A kiválóan oldódó párnácska sokkal gyorsabban feloldódik a vízben, mint a szilárd tabletták, így már a mosogatás elején azonnal nekilátnak a munkának. Használata bámulatosan egyszerű: mindössze a mosogatógépbe kell helyezni, nem kell egyesével kicsomagolni és nincs vele piszok. A mosogatóban történő mosogatáshoz használjon folyékony mosogatószert! Koncentrált formulája azonnal elbánik a zsíros szennyeződésekkel, hogy ragyogó tisztaságot eredményezzen. Tisztítóerő, amelyben bármikor megbízhat a mosogatás során!

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló tisztítóerő már elsőre, még a beszáradt zsíros szennyeződéseket is hatékonyan tisztítja
  • Makacs szennyeződések eltávolítása és szuper ragyogást kölcsönző hatás
  • Sót és öblítéskönnyítőt tartalmaz
  • Üveg- és ezüstvédelem
  • Tisztán és frissen tartja a mosogatógépet
  • Intenzív tisztítóhatás folyékony zsíroldószerrel
  • Vezető mosogatógépekhez tervezték és rajtuk tesztelték
  • Azonnal használható, nem kell kicsomagolni

összetevők

5-15% Nem-Anionos Felületaktív Anyagok, Oxigén Alapú Fertőtlenítőszerek, Polikarboxilátok, <5% Foszfonátok, Enzimek, Perfümök, Citronellol, Limonene, Linalool

biztonság

Súlyos szemirritációt okozhat. Gyermekektől elzárva tartandó! A flakon vagy a címke legyen kéznél amennyiben orvosi segségre van szükség! SZEMBE JUTÁSA ESETÉN: vízzel óvatosan öblítse ki! Amennyiben kontaktlencsét visel, azt mindenekelőtt távolítsa el és ezután folytassa az öblítést! Ha az irritáció továbbra is fennáll: forduljon orvoshoz! LENYELÉSE ESETÉN: öblítse ki a száját! NE próbáljon meg hányást mesterségesen előidézni. A feloldásához igyon kevés vizet!

Paraméterek

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint 3 az 1-ben

Darabszám

Darabszám 96 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Gélkapszula
Kód:  MYC051
Termékszám:  8001090016225
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10