Oldal frissítése

JAR Power spray 500 ml

4,9 42 értékelés
1 150 Ft

JAR Power spray 500 ml

A Jar Power spray megkönnyíti az edények tisztítását

Te is azok közé tartozol, akiknek elegük van az edények beáztatásából és a fáradságos súrolásból? A Jar Power többcélú tisztító spray az ételmaradékok, szennyeződések és makacs zsírok eltávolítására szolgál. Használhatod az edényekre, mielőtt beteszed őket a mosogatógépbe vagy kézzel elmosogatod őket. Ha piszkos a konyhapult vagy az asztal, a Jar Power spray ebben is segíthet.

JAR Power tisztító spray

A szennyeződések hatékonyabb eltávolítása mosogatás előtt

Fújd be az edényeket Jar Power Spray spray-vel, mielőtt beteszed őket a mosogatógépbe. Ez arra szolgál, hogy eltávolítsd a mindennapi és makacs zsírt az edényekről. A Jar Power ideális a mosogatószerrel együtt történő használatra.

JAR Power tisztító spray

Kézi mosogatáshoz is alkalmas

Ha kézzel mosogatsz, a Jar Power spray ebben is jó szolgálatot tehet. Csak fújd a spray-t az edényekre, így mosogatás előtt nem kell átöblíteni vagy súrolni őket. A Jar Power spray a nehezen hozzáférhető területek megtisztítására is alkalmas.

JAR Power tisztító spray

A Jar Power segít a piszkos felületek megtisztításában

A konyhapultra vagy az asztalra is ragadt szennyeződés? Használd a Jar Power spray-t a szennyeződés és a makacs zsír eltávolításához.

Összetétel

>5% anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok, parfümök, limonén, linalool

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Típus

Tisztítószer típus Spray

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  MYC514
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8001090570222
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20