Oldal frissítése

JAR Platinum Plus Yellow 50 db

4,9 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JAR Platinum Plus Yellow 50 db

Jar Platinum Plus

A JAR Platinum Plus Sárga a nagy teljesítményű tabletták a mosogatógépben, amely tökéletesen eltávolítja a kemény ételmaradványokat. Emellett segítenek eltávolítani az idővel létrehozott zsírt, és helyreállítani az edények eredeti fényét.A tökéletes tisztaság biztosítja a folyadékkomponenseket egy 3-kamrájú oldatban , amely könnyen és gyorsan oldódik még alacsonyabb hőmérsékleten is. A tablettákat rövid mosási ciklusokban is felhasználhatjuk, még akkor is, ha ezek nagyon hatékonyak. A tabletta is öblítőszer, só, ezüst és üveg. A JAR Platinum Plus Yellow hatékony megoldás az ellenállóélelmiszerek és zsírmaradványok eltávolítására.

Csodálatos fényt hagynak

Automatikus mosogatógép-kapszulák A Jar Platinum Plus eltávolítja a zsírt és a szennyeződést, és gondoskodik arról, hogy az edények és a mosogatógép minden mosási ciklus után ragyogjon .

Nagyszerű a rövid mosási ciklusokhoz

Automatikus mosogatógép-kapszulák A Jar Platinum Plus gyorsabban oldódik , mint egy kompakt merev kapszula, ami még rövid feldolgozási ciklusoknál is hosszabb ideig tart.

Tartsa a mosogatógépet zsírmentes állapotban

Kapszula A Jar Platinum Plus olyan hatékony, hogy eltávolítja a mosogatógépből a rejtett zsírt . Segítenek a mosogatógép eltömődésének megakadályozásában és a hulladék, a szűrő és a mosó karok méretének kialakulásában. Tényleg tiszta edények csak tiszta mosogatógéppel kaphatók.

Csillapíthatatlan hatások a rezisztens élelmiszer-maradványok eltávolításakor

A legjobb mosogatószeres kapszulák eltávolítják a legtartósabb szennyeződéseket. Kapszula A Jar Platinum Plus tartalmaz olyan porokat tartalmazó kiválasztott enzimeket , amelyek segítenek eltávolítani a rezisztens élelmiszermaradványokat, mint például a tészta, a rizs, a tojás és a hús. Az egyedülálló folyadékkomponens ismét hatással van a zsírra, hogy a mosott edények tisztán tisztuljanak.

Próbáljon folyadékot is

A Jar Platinum folyékony mosószerrel tisztában lesz a Jar legjobb tisztító hatásával. A folyékony mosogató tálca Platinum ugyanolyan hatásos, mint egy automata mosogatógép kapszula, és háromszor gyorsabban távolítja el az ellenálló zsírt. Az edények kézmosás után is tisztaek lesznek.

Tippek a hatékony mosáshoz

Hogyan különböznek a Jar Platinum kapszulák a többi Jar terméktől?
A Jar Platinum automata mosogatógép sapka prémium termék azoknak az ügyfeleknek, akik kivételesen magas tisztasági követelményeknek vannak kitéve, különösen a szárított élelmiszerek eltávolításakor és a mosogatógép zsírjának megakadályozásában. * A Jar Platinum folyékony felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek olyan hatékonyak, hogy a mosogatógépből eltávolítsák a rejtett zsírt. * A Jar termékek közül az általános kiváló tisztítási teljesítménynek és a kapott fénynek köszönhetően aleghatékonyabb kapszula az automata mosogatógépben található.

Miért hatékony a Jar Platinum kapszula?
A Jar Platinum automata mosogatógép sapkák egyedülálló por és folyadékkombináció. A kapszula poralap egy egyedi enzimet és egy fehérítő rendszert tartalmaz, amely javítja a tisztítási teljesítményt. A folyékony komponens szuper-hatásos felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyeket szintén mosogatószerben használnak. A kapszula teteje folyadék, mivel a felületaktív anyagok a leghatékonyabbak a folyékony formában. A Jar Platinum automata mosogatógépes kapszulák az egyetlen mosogatószer, amely háromkomponensűfolyadékkomponenseket eredményez - ezek több zsírtalanító anyagot tartalmaznak, mint a kemény kapszulák.

Hogyan jönnek a Jar Platinum kapszulák gyorsabban feloldódnak, mint mások?
A gyorsabb oldódás gyorsabb mosást jelent. A fogyasztók nem szeretik, amikor mosogatógépet nyitnak a mosogatógép után, és részlegesen feloldott kapszulát találnak. Nem csak a mosogatógépben marad, hanem azt is jelenti, hogy a kémiai összetételnek csak egy része szabadult fel. A tartály egyedülálló tartalma az automata folyékony mosogatógépben, a folyékony felülettel, gyorsan feloldódó PVA csomagolásba van csomagolva. A kapszula feloldódik és gyorsabban működik.

A Jar Platinum kapszulák meghosszabbítják a mosogatógép élettartamát? Megállhatom a mosogatógép vásárlását?
A Jar Platinum automatikus mosogatógép sapkák folyékony felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek eltávolítani / meggátolni a zsírlerakódásokat. Ez segít a mosogatógép eltömődésének megelőzésében. A Platinum Jar Kapszulas segít megakadályozni a méretarányt, de nem távolítja el a mosogatógépben már elhelyezett vizet. Ezért javasoljuk, hogy havonta egyszer használjon mosogatógép tisztítót a már meglévő skála eltávolításához.

Összetétel:

5-15% nemionos felületi aktív anyagok,Oxigén fehérítő reagensek,5% foszfonátok,polikarboxilátok,enzimek,Parfümök citronellol,limonén,linalool

Paraméterek

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint Jar Platinum

Darabszám

Darabszám 50 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Gélkapszula
Kód:  MYC195
Termékszám:  8001090983282
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15