Oldal frissítése

JAR Platinum All in 1 MEGABOX 135 db

4,9 520 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JAR Platinum All in 1 MEGABOX 135 db

 

A Jar legjobb tisztítóhatása mindjárt az első mosáskor


Kapsle Jar Platinum odstraňují odolné zbytky jídla

Jar Platinum

A Jar Platinum kapszulák használatával a mosogatógépedben, bármit főzhetsz, amire kedved szottyan. Biztos lehetsz abban, hogy a Jar Platinum elbánik még a legkeményebb ételmaradékok mosásával is.
A Jar Platinum kapszulák eltávolítják a rezisztens élelmiszer-maradványokat, mint a tészta, a rizs, a tojás és a hús. A folyékony komponensek egyedi tisztító hatásának köszönhetően könnyen eltávolíthatod a zsírt és az olajat, így a mosott edények elképesztően tiszták lesznek. Mi több, a Jar Platinum segít eltávolítani a zsírt a mosogatógép rejtett részeiből.




Csodálatos ragyogás

A Jar Platinum automata mosogatógép kapszulák eltávolítják a zsírt és a szennyeződéseket, így minden mosási ciklus után ragyogó étkészletet kapsz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Nagyszerű a rövid mosási ciklusokhoz

A Jar Platinum Lemon mosogatógépbe való kapszula gyorsabban oldódik fel, mint a kompakt kemény kapszulák, így hosszabb ideig hat még a rövid mosási ciklusoknál is.



Tartsd a mosogatógéped zsírmentes állapotban

A Platinum Jar kapszula annyira hatékony, hogy eltávolítja a rejtett zsírt is a mosogatógépedből. Továbbá segítenek  megakadályozni a mosogatógép eltömődését és a vízkő kialakulását a lefolyóban, a szűrőn és a mosó karok között. Igazán tiszta edényeket csak tiszta mosogatógéppel kaphatsz.



Verhetetlen eredmény az ételmaradékok eltávolításakor

A legjobb mosogatószeres kapszulák eltávolítják a legtartósabb szennyeződéseket is. A Jar Platinum speciális  enzimeket tartalmaz por formájában, hogy segítsen eltávolítani a rezisztens ételmaradványokat, mint a tészta, a rizs, a tojás és a hús. Az egyedülálló folyékony komponens pedig hatással van a zsírra, így az elmosott edények tisztán ragyognak.


Próbáld ki a folyékony mosogatószert is

A Jar Platinum folyékony mosogatószerrel jobban megismerheted Jar tisztító hatását.  A Jar Platinum folyékony mosogatószer ugyanolyan hatásos, mint egy  mosogatógép kapszula, és háromszor gyorsabban távolítja el az ellenálló zsírt. Az edények kézi mosás után is tiszták lesznek.
Ttekutý prostředek Jar


Tippek a hatékony mosáshoz

Hogyan különböznek a Jar Platinum kapszulák a többi Jar terméktől?
A Jar Platinum automata mosogatógép kapszula prémium termék azoknak, akik kivételesen magas tisztasági követelményeknek vannak kitéve, különösen a megszáradt ételmaradékok eltávolításakor és a zsír lerakódásának a megakadályozásában a mosogatógépben.* A Jar Platinum olyan folyékony felületi aktív anyagokat tartalmaz, amelyek olyan hatékonyak, hogy eltávolítják a rejtett zsírt a mosogatógépből.* A Jar termékek közül is, a kiváló tisztító hatásának és az elért fényességnek köszönhetően a leghatékonyabb kapszula a mosogatógépekbe való kapszulák közül.
Miért hatékony a Jar Platinum kapszula?
A Jar Platinum mosogatógép kapszula egy egyedülálló por és folyadék kombinációja. A kapszula por része egy egyedi enzimet és egy fehérítő rendszert tartalmaz, amely javítja a tisztítás hatékonyságát. A folyékony komponens szuper, hatásos, aktív anyagokat tartalmaz, amelyeket szintén megtalálsz mosogatógép tisztítószerekben. A kapszula teteje folyadék, mivel az taktív anyagok a leghatékonyabbak folyékony formában. A Jar Platinum automata mosogatógépes kapszula az egyetlen mosogatószer, amely háromszintű hatást biztosít - a kemény kapszulákkal összehasonlítva ezek több zsírtalanító anyagot tartalmaznak.
Hogy lehet, hogy a Jar Platinum kapszulák gyorsabban oldódnak fel, mint mások?
A gyorsabb oldódás gyorsabb mosást jelent. Senki sem szereti, amikor a mosogatási ciklus végén a mosogatógépben nem feloldódott kapszula maradékot talál. Nemcsak hogy a mosogatógépben marad, hanem ez azt is jelenti, hogy a kémiai összetételnek csak egy része szabadult fel. A kapszula egyedülálló összetétele egy gyorsan feloldódó PVA csomagolásban található. A kapszula ezért gyorsan feloldódik és hatékonyabban működik.
A Jar Platinum kapszulák meghosszabbítják a mosogatógép élettartamát? Abba hagyhatom a mosogatógéphez való tisztítószerek vásárlását?
A Jar Platinum automatikus mosogatógép kapszulák folyékony aktív anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek eltávolítani / meggátolni a zsírlerakódásokat. Ez segít a mosogatógép eltömődésének megelőzésében. A Jar Platinum kapszulák segítenek megakadályozni a vízkőlerakódást, de nem távolítja el a mosogatógépben már lerakódott vízkövet. Ezért javasoljuk, hogy havonta egyszer használj mosogatógép tisztítót a már meglévő vízkő eltávolításához.

Összetétele:

5-15% nemionos aktív anyagok,Oxigén fehérítő reagensek,<5% foszfonátok,polikarboxilátok,enzimek,parfümök
citronellol,limonén,linalool


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint Jar Platinum

Darabszám

Darabszám 135 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Gélkapszula
Kód:  MYC157
Termékszám:  8001090447067
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20